Široki motiviran dočekuje Sarajevo, predstavljena zimska kolekcija Fan shopa

Široki Brijeg u nedjelju igra derbi 18. kola Premijer lige BiH protiv Sarajeva, a na press konferenciji trener Slaven Musa i igrač Ivan Baraban kazali su da je momčad motivirana i spremna za utakmicu.

”Odlučujući čimbenik protiv Sarajeva će biti naša momčad. Sarajevo ima nekoliko odličnih pojedinaca, ali mi smo bolja i jača momčad. A upravo će to presuditi u našu korist uz, naravno, pravo ozračje na tribinama koje će nam biti dodatni motiv”, izjavio je trener Musa.

Mate Pehar će biti spreman za utakmicu, a nju će sigurno propustiti Dino Ćorić koji je ozlijedio zadnju ložu. Upitan je nastup kapetana Wagnera koji ima problema s ozljedom lista, no odluka o njegovom nastupu bit će donesena nakon dva preostala treninga do utakmice.

”Za ovakve utakmice se živi. Pritisak je, istina, na nama, no dat ćemo maksimum, pa i više od toga, kako bi osvojili sva tri boda protiv Sarajeva. Ovim putem pozivam i sve navijače da dođu u što većem broju i da nas podrže”, kazao je Baraban.

Na press konferenciji službeno je predstavljena i zimska kolekcija iz Fan shopa NK Široki Brijeg. Tako je predstavljena dukserica koju je nosio Ivan Baraban te novi šal i kapa. Artikle ćete moći kupiti prije početka utakmice na štandovima postavljenima na ulaze na stadion.

I za derbi Široki Brijeg – Sarajevo (nedjelja, 13.00 sati) bit će upriličena nagradna igra za gledatelje. Glavna nagrada je originalni dres NK Široki Brijeg. Utakmicu će prenositi klupska televizija NKŠB TV. Također, na pressici je potvrđeno da će gosti bodriti 200 pripadnika navijačke skupine ”Horde zla”.

(www.jabuka.tv | Foto: Domagoj Ledić)

12 komentara

Komentiraj: