Široki kompletirao igrački kadar: Josip Majić stigao na posudbu – Jabuka.tv

Široki kompletirao igrački kadar: Josip Majić stigao na posudbu

NK Široki Brijeg je službeno potvrdio angažman Josipa Majića, 26-godišnjeg veznog igrača NK Lokomotiva koji je stigao na posudbu do kraja sezone.

Drago mi je zbog dolazka u klub kakav je Široki Brijeg. Već poznajem neke igrače s kojima sam igrao u drugim klubovima, a i suigrači iz Lokomotive i nekadašnji igrači Širokog Brijega biranim su riječima pričali o klubu. Čuo sam samo najbolje o klubu i zato sam ponajviše odlučio doći. Imamo mladu momčad, ali i željnu dokazivanja, tako da vjerujem u ispunjenje naših ciljeva, istaknuo je ovaj vezni igrač koji može pokriti i krilne pozicije za službenu klupsku stranicu.

Svoj nogometni put 26-godišnji Zadranin započeo je u NK Velebit Benkovac, a nastavio u školi nogometa HNK Šibenik. U Hrvatskoj je do dolaska u Lokomotivu u ljeto 2019. branio boje HNK Gorica, Primorca iz Biograda, NK Zadra i  Hrvatskog Dragovoljca, a jedan dio karijere proveo je i u Njemačkoj igrajući za SV Lippstadt 08 i drugu momčad SC Paderborna.

S dolaskom Majića, na Pecari su vjerojatno zaključili ovaj prijelazni rok jer nije cilj gomilanje igrača, što je naglasio i trener Karačić. Jedino uvijek postoji mogućnost, ako se na tržištu pojavi neko slobodno ime koje bi moglo donijeti dodatnu kvalitetu među “Plave”, a uz to i prihvatiti uvjete Širokog.

Podsjećamo u Široki su ove zime stigli Mijo Šabić, Petar Raguž, Josip Maganjić, a tijekom ponedjeljka potvrđeni su Mateusz Zahara i Josip Majić. Ranije se s posudbe vratio Vladimir Oršolić. 

Klub su s druge strane napustili: Luka Knežević, Toni Jović, Marko Pervan, Dino Ćorić, Mateo Marić, Branimir Cipetić i Viktor Angelov.

Mateusz Zachara novi igrač Širokog

(www.jabuka.tv)


6 komentara

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.