Široki dočekuje Sarajevo, na Pecaru stižu i Horde zla

Derbi sa Sarajevom (nedjelja, 17 sati) idealna je prigoda da „proradimo“ i konačno počnemo realizirati prigode koje stvaramo.

Teren će, za razliku od prethodnih utakmica, biti suh, pogodan za igru pa vjerujem da, uz pojedinačnu kvalitetu koja je na našoj strani, možemo nametnuti naš stil – pas igru, što bi, u konačnici, moglo i presuditi pobjednika” – kazao je na konferenciji za novinare šef stručnog stožera NK Široki Brijeg, Slaven Musa.

Popravljanje realizacije najavio je i Wagner, nerijetko i sam strijelac u dvobojima protiv Sarajeva. „Spreman sam ponovno zabiti gol Sarajevu, motiva za pobjedu nam ne nedostaje”, poručio je Wagner.

NK Široki Brijeg, unatoč slabijim rezultatima u nekoliko zadnjih kola, očekuje veliku potporu s tribina, posebice od strane onih najvjernijih – „Škripara”. Naravno, uz poziv na fer i sportsko navijanje, bez pirotehnike i drugih neprimjerenih sadržaja, kao i nešto raniji dolazak na stadion, s obzirom na pojačane kontrole.

Na Pecaru je najavljen i dolazak oko 200 navijača Sarajeva. Policija će dopustiti samo organiziran dolazak autobusima i mini-busevima i neće dopustiti pristup alkoholiziranima, kao ni transparente neprimjerena sadržaja. Navijači Sarajeva bit će smješteni na istočnoj tribini, malodobni neće moći nazočiti bez potvrde i odobrenja roditelja. Nogometaši Sarajeva, pak, u Široki Brijeg dolaze dan prije utakmice i u subotu u 17 sati imat će trening u kampu Musa-Karačić. (Hercegovina.info)

(www.jabuka.tv)

14 komentara

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.