Široki Brijeg: ”Zdravstveno” se vratilo na staru adresu – Jabuka.tv

Široki Brijeg: ”Zdravstveno” se vratilo na staru adresu

Zavod za zdravstveno osiguranje Županije Zapadnohercegovačke u Širokom Brijegu vratilo se na staru adresu.

Nakon što je završena rekonstrukcija i adaptacija područnog ureda, korisnici usluga ZZO ŽZH opet ga mogu posjetiti na staroj adresi u Ulici Matije Gubca.

Podsjećamo, prostorije ZZO-a ŽZH bile su izmještene u Ulicu kralja Tomislava sredinom svibnja ove godine.

(www.jabuka.tv)


26 komentara

 • SUPER, Ne mogu ne primjetiti, ako je ostalo po starome, što na slikama vidim, da mi kao grad nemamo ulaz u prostorije ZZO ZZH prilagođeno osobama s invalidetom, mama s kolicima, i slicno….

  • Mame s kolicima nemaju šanse ući. Što se tiče invalidskih kolica, ovo je možda i najjača izvedba naše Stožerne Partije. Instalirali su uređaj uz stepenice koji bi trebao invalida samostalno prevest uz i niz stepenice. Super, svaka čast. Međutim staza koja vodi do tog uređaja ide desno uz zgradu, onda se odvaja i završava u onom šumarku između zgrade općine i ZZO. Kako bi invalidi trebali doć u taj šumarak, to nikog nije briga. Mislim da bi trebalo biti pravilo da nakon obnove SVAKE JAVNE zgrade, vrpcu svečano trebaju presjeć mama s dječjim kolicima i čovik u invalidskim kolicima.

  • SK je imao članove i simpatizere koji su sve sto su ovi radili i predstavljali ocijenjivali kao odlicno. Nema razlike ni kod ovih danas sto su na vlasti ili pri vlasti. HZZO stozerna institucija za zdravstvo nema odgovarajuci prilaz za invalide, sta reci za to kao i za one koji tu ne vide nista lose

 • Stepenice
  I u domu zdravlja stepenice
  Zupanijski zzo stepenice
  Opcina stepenice
  MIO stepenice
  Sve je lako kad si mlad

  Izgleda da su vlastodrsci jako mladi
  Nemaju ni roditelja
  Ni baka ni djedova
  Ni bolesne celjadi
  Ni sive mase

 • ulazak u poreznu, ulazak u biro, ulazak u mirovinsko, zdravstveno… nije prilagođen ni zdravim osobama a kamoli invalidima.
  tuga !!!

  • U mirovinsko je skroz zgodno doći, parking u Rorinoj strani je idealan, osjećaš se nekako sretno, nikako stresno kad ondje dođeš, ravnica i prostor, ma sve 5, a kad iziđeš iz auta i pođeš prema uredima, možeš se skotrljat tako da direktno odeš u invalidsku mirovinu

   • A je mirovinsko na idealnom mjestu i sretan si prije nego sto cujes koliku crkavicu ces dobit…zamislite kako je starima tamo doc zatrazit mirovinu ili pogrebnu pomoc za umrlog starca , a starica mora doc ili obrnuto.

 • Vecina nas od 60 godina imamo i tlak i secer ili masnocu ili barem kostobolju …meni svaki odlazak u bilo koju od ovih institucija presdstavlja stres i muku.Mozete zamislit kako je ovima od 80 i koju.Osim ovoga velika tlaka su i ostavinske rasprave koje se rasporede po drugim gradovima i prave problem osobama sa zdravstvenim tegobama.Mislim da bi trebalo omogucit davanje punomoci nekom od povjerenja da te zastupa na ostavinskoj raspravi., ako se vec to odvija u drugoj opcini, sto kazem predstavlja stres osobi koja je prosla stres gubitka prije toga i mora proc raspravu da ostavi red medju djecom.

 • Političari su invalidi ,svugdje se računa pristup osobama s invaliditetom i dječjim kolicima u kojima se bebe voze .
  Odgovorne osobe imenom prozvat ,ko je odgovoran za koju ustanovu.

 • Jebo ulaze,jebo markice.Kad te zaboli ne možeš do bolnice ni pomocu trikova.Totalno rasulo i nered.Izgleda da zbog ovog virusa ne postoje ni karcinom ni srčani ni moždani.Dabogda popušili svi skupa.kad smo gori od tunguzije.

 • Čuj ima li posla tu?A sta misliš da te može zapast tu.Jesi smiješan u p.m.Dok onaj iz Vodovoda ne ubaci svoje još jedno niko ne može ni opelit.On je ADZe.a ko j.sve ostale.Gladna i bezobrazna uš.

 • Ti u 18.00
  Koga ti j… ?
  Probaj nazvat i pitat da dođeš na kontrolni pregled što je nužno ili si prepušten sam sebi.Dobit ces odgovor da ne mozeš doci,da nema doktora itd.Pa kako ce znati onda čovjek sta dalje..koji lijek piti itd.To je istina živa a ne to što ti blejiš .

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.