Široki Brijeg u Zenici tri puta popularniji od Mladosti!

Pred današnju utakmicu 8. kola Lige za ostanak u kojoj su domaćini Metallegheu (Bilino Polje, 17.00), iz NK Čelik priopćili su informacije vezane za prodaju ulaznica na njihovim dvjema prethodnim domaćim prvenstvenim utakmicama.

“NK Čelik Zenica obavještava svoje članove i javnost u sklopu transparentnoga poslovanja da je za utakmicu, koja se igrala 22. travnja 2017. godine protiv NK Široki Brijeg na stadionu Bilino polje, prodao 1.669 ulaznica, a prihod od istih iznosi 7.020 KM. Također, utakmici su nazočili vlasnici sezonskih i polusezonskih ulaznica te su brojači zabilježili da je kroz kapije stadiona prošlo 1.642 gledatelja, a kada uz navedene podatke uzmemo u obzir vlasnike VIP članskih kartica, omladince NK Čelik i djecu do 12 godina, koja ne plaćaju ulaz, onda možemo sumirati da je utakmici nazočilo cca 2.000 gledatelja” – navode iz zeničkoga premijerligaša.

“S druge strane, na utakmici našega kluba na Bilinom polju protiv FK Mladost Doboj Kakanj koja je odigrana 29. travnja 2017. godine, prodane su 643 ulaznice, te prihod od istih iznosi 3.006 KM, dok su brojači zabilježili da je na stadionu nazočio 691 gledatelj. Ako uzmemo u obzir vlasnike VIP članskih kartica i djecu do 12 godina, koja ne plaćaju ulaz, onda možemo zaključiti da je na stadionu bilo nazočno nešto više od 700 gledatelja“, navodi se dalje u njihovom priopćenju.

Iz Čelika su, dakako, uputili poziv svojim navijačima i za današnju utakmicu s Metallegheom, koja je od iznimne, ako ne i presudne važnosti za Čelikov premijerligaški ostanak.

(www.jabuka.tv)


Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.