Široki Brijeg: U Ljubotićima održana pobožnost Križnoga puta

U subotu u Širokom Brijegu održana je pobožnost Križnoga puta u Ljubotićima. Vjernici su se okupili i započeli molitvu kod crkve svetoga Ante u Ljubotićima u 10 sati. Potom se uz molitvu i razmatranje postaja Križnoga puta stazom dugom sedam kilometara krenulo prema Crnim Lokvama.

Okupilo se mnoštvo vjernika svih uzrasta, od male djece do starice od93 godine. Križni put predmolili su fra Mario i fra Velimir. Pjevanje je animirala Drina Penava. U predvođenju molitve sudjelovali su mnogi, a sveta misa bila je u groblju.

Nakon mise bio je ručak za sve sudionike i povratak kući. Zanimljivo je da su na ovom Križnom putu sudjelovali Darko Pavičić iz Zagreba i njegova supruga Roberta, koji nikada nisu bili u ovim krajevima, prenosi službeni Facebook profil Župe Kočerin.

(www.jabuka.tv)

5 komentara

  • Pisete kako su išli najmanji a nigdje se ne vide pa vam bas i ne vjerujem,mislim da je to patka ,sama pomisao na crne lokve ,selo iza 7brda ne daje slliku da je malenim izvediva ovakva ekspedicija!!?

  • Lijepo gdje je god molitva dobro je. A u petak je kriz puta sa Uzarica na Brijeg to je vec tradicija idemo. Dodite i Vi.

  • Moj ante cini mi se da ti zivis iza 100 brda,a CRNE LOKVE su ti pravo selo,i u njemu zive pravi ljudi i vjernici i imali su put kriza ako se nevjerujes dodi idice godine pa vidi Bog ti pamet prosvjetlio.ZIVIO.

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.