Široki Brijeg treći put ostaje bez struje

U ponedjeljak, 15. travnja, cijeli Široki Brijeg ponovno ostaje bez isporuke eletkrične energije i to treći put u nešto manje od dva mjeseca.

Struje neće biti od 10:00 do 12:30 sati, zbog rekonstrukcije 110 kV postrojenja u trafostanici Široki Brijeg koje izvodi Elektroprijenos BiH, doznaje portal Jabuka.tv. Za razliku od prethodna dva isključenja koja su trajala četiri sata, ovo će biti kraće za sat i pol.

Bez napajanja će tako biti kompletno područje Širokoga Brijega, izuzev područja Mostarskog Blata i dijela Uzarića, područja Kočerina, Privalja i Dužica, područja Prova i Dobriča (osim trafostanice Stiropor).

Kako su naveli u poslovnici Elektro Široki Brijeg, u navedenom razdoblju isporuka električne energije bit će osigurana za Dom zdravlja Široki Brijeg te glavnu vodovodnu crpnu stanicu u Borku.

Obustava električne energije je nastavak radova od strane Elektroprijenosa BiH na rekonstrukciji 110 kV postrojenja u trafostanici Široki Brijeg. Molimo cijenjene potrošače za razumijevanje, poručili su iz poslovnice Elektroprivrede Hrvatske zajednice Herceg-Bosne u Širokom Brijegu.

(www.jabuka.tv)

10 komentara

  • Iskreno se nadam da neće više gasiti struju nakon ove rekonstrukcije. Mrzim kad mi budu uništeni projekti na PC-ju od kojih zarađujem i svašta još, jer moj akumulator nije dovoljno moćan da mi napaja PC kad nema struje 2-3 sata.

  • Ma se okej, popravi što trebaš. Samo nije normalno 3. put gasiti struju u pola radnog dana, ovolika privreda ne radi, znate li vi koliki su tu gubici!? Što se to ne odrađuje vikendom, početkom ili krajem radnog dana, da bar radnici i gospodarstvo mogu ranije/kasnije doći na posao? Ali jok di ćete vi to, vi ste ipak državna institucija,tko će raditi vikendom ili iza 3???

  • Ovakve budaletine postoje samo kod nas, u sred radnog dana gasit struju mogu samo veliki mozgovi.
    Ne daj Bože radit subotom popodne i ugasit struju kad većina ljudi ne radi.
    Ali od uhljeba se drugo ne može ni očekivati

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.