Široki Brijeg slavio u Neumu sa 12:0

Nogometaši Širokog Brijega bili su uvjerljivi na prvom gostovanju u Neumu koje je premijerligaš s Pecare odradio ovog četvrtka odigravši prijateljsku utakmicu s istoimenim domaćinom, inače članom Druge lige FBiH – Skupina Jug. Naime, susret je okončan sa 12:0, pa se može reći da su igrači, koji inače imaju manju minutažu kod trenera Gorana Sablića, iskoristili današnju priliku za dokazivanjem.

Čak 5 pogodaka postigao je napadač Stipe Jurić, dva je dodao Jure Pušić, a golove su još zabijali Wagner, Mateo Marić, Luka Grubišić, Domagoj Marušić i Bože Vukoja. Marić je imao i 4 asistencije, Milićević 3…

Wagner je odmah u prvoj minuti na asistenciju Milićevića zabio za 1:0. Golovi su nastavili padati kao na filmskoj traci, pa je Stipe Jurić škaricama u 5. minuti pogodio nakon ubačaja Marića, a već u 8. minuti, ovaj put na asistenciju Milićevića zabio i svoj drugi gol za 3:0.

Jure Ivanković u 11. minuti asistira Mariću za njegov gol, zatim Grubišić Juriću u 27. minuti za hat-trick mladog širokobriješkog napadača, a nedugo potom u 30. minuti Jurić asistencijom uzvraća za rezultat poluvremena od 6:0.

Domagoj Marušić prvi zabija u nastavku. Igrala se 50. minuta kada je pogodio na asistenciju Bože Vukoje da bi Jurić svoj četvrti gol postigao u 59. minuti, još jednom na Marićevu asistenciju.

Marić je asistent i tri minute kasnije, a Bože Vukoja strijelac devetog širokobriješkog gola. Potom na scenu stupa Jure Pušić, te svojim golovima u 64. i 69. minuti poslije novih asistencija Milićevića i Marića donosi Širokom Brijegu vodstvo od 11:0. Priču je svojim petim golom zaokružio Jurić u 77. minuti kada mu je asistirao Milićević.


(www.jabuka.tv)

23 komentara

Komentiraj: