Dobrkovići osvojili Ligu MZ-a Širokog Brijega

Široki Brijeg je dobio novog prvaka u malonogometnom natjecanju ovdašnjih mjesnih zajednica, a to su Dobrkovići, koji su u velikom finalu igranom na solidno popunjenoj Pecari s minimalnih, ali ujedno i velikih 1:0 porazili ekipu Knešpolja.

Gol odluke u 66. minuti postigao je Ante Grbešić i na taj način se prometnuo u junaka utakmice, i tako Dobrkoviće odveo na završnicu ovogodišnjeg izdanja “Lige Hercegovine” koja će se igrati baš u Širokom Brijegu.

Za Knešpolje je ovo bilo treće uzastopno finale, no i treći put su poraženi u toj finalnoj utakmici i možemo reći kako je to prava šteta za ovu ekipu, koja možda igra i najbolji mali nogomet u Hercegovini zadnjih godina, ali pomalo hendikepirani pri sastavljanju momčadi za Pecaru nastavljaju gubiti te finalne utakmice.

Dobrkovići su također u kontinuitetu jedna od boljih ekipa širokobriješke “Lige sela”, dugo su čekali na svoju prvu titulu, a evo ovog su je ljeta i dočekali i na tome zaslužuju sve čestitke.

U natjecanje su krenuli sa dva uzastopna poraza, no kada su se “zagrijali” nitko im nije mogao parirati, kako u Klancu gdje se odigravao malonogometni turnir tako ni njihovi sportski suparnici, ali i prijatelji iz Knešpolja u velikonogometnom finalu.

(www.jabuka.tv)


40 komentara

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.