Široki Brijeg: Ribolovci iz četiri zemlje odmjerili snage na 10. Spin kupu “Borak”

U subotu, 1. lipnja 2024. godine, održan je jubilarni 10. Spin Kup “Borak” u Širokom Brijegu.

Natjecanje je okupilo 44 ribolovca iz Hrvatske, Bosne i Hercegovine, Srbije i Makedonije, koji su pokazali svoje vještine u zahtjevnom ribolovu na nabujaloj rijeci Lištici.

Kroz četiri runde napetog natjecanja ulovljeno je impresivnih 209 riba, a najbolji ribolovci su još jednom pokazali svoje umijeće.

Prvo mjesto osvojio je Igor Lacić iz Jajca, drugo mjesto zauzeo je Slavan Petrović iz Uskoplja, treći je bio Marko Lackanović iz Istočnog Sarajeva, dok je četvrto mjesto pripalo Josipu Budešu iz Jajca.

Organizatori su zahvalili svim sudionicima na sudjelovanju i čestitali pobjednicima. Istaknuto je kako je nabujala rijeka Lištica otežala ribolov, ali su natjecatelji pokazali tko najbolje lovi u “mutnom”.

Posebna zahvala upućena je mladim ribolovcima koji su pomogli u organizaciji suđenja i čišćenju staze.

Veliku podršku u organizaciji natjecanja pružili su sponzori: Grad Široki Brijeg, Županija Zapadnohercegovačka, Dejan Munjiz – Takkuru Fishing, Igor Žugić – Bistro Target, Pero Radić – Tito Craft Vobleri, Jovo Vuletić – Fin Fishing, Ivica Zovko – Mehina Njiva, Vortex Bites, Mirko Bijelić, Leda d.o.o i mnogi drugi.

Primarni cilj ovog susreta bio je druženje, sklapanje novih poznanstava i promoviranje ribolova kao sporta, a organizatori se nadaju da će sudionici ponijeti sa sobom lijepe uspomene na ovaj dan.

(www.jabuka.tv)

2 komentara

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.