Široki Brijeg: Potvrđena optužnica trojci koja je na policajce pustila psa

Općinski sud u Širokom Brijegu potvrdio je optužnicu Županijskoga tužiteljstva ŽZH i zakazao raspravu radi izjašnjenja o krivnji za dan 8. siječnja 2018. godine.

“Županijsko tužiteljstvo ŽZH optužilo je tri osobe zbog sumnje da su neovlašteno proizvodili i stavljali u promet opojnu drogu i sprječavali službene osobe u obavljanju službene radnje. Radi se o M. L. (38), B. R. (38) i I. L. (38)”, izjavio je za portal Jabuka.tv Josip Aničić, viši stručni suradnik i službenik za odnose s javnošću Županijskoga tužiteljstva ŽZH.

Kako dodaje Aničić, optuženi se sumnjiče da su u mjestu Gostuša, Široki Brijeg, zasadili više sjemenki indijske konoplje od kojih su iznikle 54 stabljike.

“Dana 6. rujna 2017. godine policijski službenici PU Široki Brijeg zatekli su optužene u zasadu i namjeravali ih lišiti slobode. U tom trenutku optuženici su na njih pustili psa pasmine američki staford koji je počeo režati i kretati se prema policijskim službenicima. S obzirom na to da je pas došao u neposrednu blizinu, osjećajući se ugroženo policijski službenici su ustrijelili psa, nakon čega su lišili slobode optužene”, zaključio je za portal Jabuka.tv Josip Aničić.

Tužiteljstvo je predložilo da se od optuženika trajno oduzmu pronađene stabljike, kao i predmeti kojima je kazneno djelo počinjeno.

(www.jabuka.tv)


8 komentara

  • Gospoda u plavom se osjecaju ugrozeno i od penzionera…a tako se pravdaju svaki put kad se segace i predju granicu.Onda se dogodi da nabasaju na nekog zajebanog tipa pa su kao bili u strahu za svoj zivot

  • Cuj ugrozeno se osjecali…osjecamo se mi svi svaki dan ugrozeno pa nikom nista…ne mozes ni napravit nesto po tom pitanju kad stative prebiju ljude, stas… policija moze samo pse ubijat koji se pravdat ne mogu, lako tako a “velike ribe” ionako rade sta hoce…divan mali usrani gradic

  • Čovik se osjeća psihički ugroženo čim vas vidi.Kad vidiš ko je sve obukao uniformu i objesio oružje ima da se zabrineš.Koeficient inteligecije na razini poluretardera i razumljivo onda što je prag tolerancije na naj-naj-najnižoj razini.Pas se trpi do krajnje granice i tada se ne puca već pokušava obraniti drugim sredstvima.Tako bi ubio i čovjeka pa se pravdao gledao me preko oka.Primitivni zaštićeni lešinari.

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.