Mostar: Dodijeljene dekanove nagrade za 6 najboljih studenata

Na Filozofskom fakultetu Sveučilišta u Mostaru održana je svečana dodjela Dekanove nagrade najboljim studentima u akademskoj 2016./17. godini.

Nagrade je uručio dekan fakulteta prof. dr. sc. Ivica Musić koji je istaknuo kako je ponosan na ostvareni uspjeh šestero dobitnika Dekanove nagrade.

Pohvaljujem rad naših najboljih studenata jer uspjeh ovakve vrste nije posljedica slučajnosti ni usputnosti i spontanosti, nego velikog odricanja, strpljivosti i upornosti, rekao je dekan Musić.

U ime dobitnika, prisutnima se obratila Antonia Gašpar koja je zahvalila dekanu, svim profesorima i suradnicima čijom su brigom postigli ovu nagradu.

Uvijek ćemo pamtiti da ste se trudili u nas utkati ljubav prema domovini u kojoj jesmo, ljudima koji nas okružuju, sebi samom i prema onome što smo izabrali kao svoj poziv, istaknula je Antonia, studentica druge godine diplomskoga Studija hrvatskoga jezika i književnosti.

Dobitnik nagrade Josip Vukoja poslao je poruku svim studentima da nikada ne odustaju od svojih ciljeva i pravilno postave prioritete.

Za mene je ova nagrada poticaj ka dodatnom trudu i napretku, kazao je Josip za Treći.ba.

Svečanost je uveličao komorni pjevački ansambl Pro arte.

Dobitnici Dekanove nagrade su:

Josip Vukoja
Anamarija Čolak
Ana Marić
Monika Perić
Antonia Gašpar
Suzana Logara

(Treci.ba/Iva Grbavac /Gordana Ilić)


1 komentar

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.