Široki Brijeg: Jelena Rozga obećala nezaboravnu zabavu na “Gospojinu”

Na blagdan Velike Gospe, Dan grada Širokoga Brijega, na Trgu širokobrijeških žrtava u večernjim satima tradicionalno se održi veliki koncert kojemu nazoče tisuće ljudi ne samo iz širokobriješkoga kraja.

Nakon koncerata poznatih pjevača, kao što su Željko Bebek i Dražen Zečić, na red je došla i jedna dama – na Veliku Gospu nastupa Jelena Rozga, jedna od najpopularnijih pjevačica u širem okruženju.

Dogovoreni su svi detalji oko nastupa popularne Jele.

”Veseli me to što će upravo Jelena Rozga svojim nastupom na svoj način doprinijeti ukupnom širokobriješkom ozračju na blagdan Velike Gospe i Dan našega grada. Kada odabiremo izvođače za taj nama važan dan, nastojimo da to bude netko tko je prihvatljiv za što veći broj građana Širokoga Brijega, a Jelena je svakako jedna od njih”, kazao je širokobriješki gradonačelnik Miro Kraljević, javlja Večernji list.

Pero Kozomara, menadžer Jelene Rozge, poznat i kao skladatelj najvećih uspješnica klapske pjesme, kaže kako Jelena u Hercegovini ima mnoštvo obožavatelja pa će na njezin koncert u Širokom Brijegu na blagdan Velike Gospe stići mnogi iz čitave Hercegovine.

Popularna Jele veseli se svom novom nastupu u Širokom Brijegu. Sjeća se svoga uspješnoga nastupa u prepunoj sportskoj dvorani na Pecari.

”Iznimno se veselim novom nastupu u Širokom Brijegu. Radujem se što ću imati priliku po prvi put pred širokobriješkom publikom otpjevati i pjesme sa svoga novoga albuma “Moderna žena”, “Pismo-glava”… Nadam se da ću ih skupa pjevati s publikom, a ja obećavam dobar provod i nezaboravnu zabavu uz nove i stare hitove”, kaže Jelena Rozga, koja će na blagdan Velike Gospe u Širokom Brijegu otpjevati i svoju pjesmu “Gospe moja”.

“Moderna žena” inače je njezin treći studijski album na kojem se nalazi jedanaest novih pjesama, dok se na drugom CD-u nalaze svi njezini singlovi objavljeni od 2011. do 2014. godine.

(www.jabuka.tv)


8 komentara

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.