Široki Brijeg: Javna tribina “Dijete i ja”

U organizaciji roditeljskoga vijeća Druge osnovne škole, u petak, 10. veljače 2017.godine, u kinu “Borak” s početkom u 19 sati održat će se javna tribina pod nazivom “Dijete i ja”.

Cilj tribine je progovoriti o modernoj inovacijskoj tehnologiji bez koje bi danas svijet bio nezamisliv, s pitanjem jesmo li svjesni negativnosti i zlouporabe moderne tehnologije koja zarobljava našu djecu, kockarnica koje danas uništavaju naše obitelji i svih ostalih poroka modernoga društva.

Kako prepoznati i prevenirati, kako cijelo društvo uključiti u sustavnu prevenciju i svjedočanstva roditelja, glavne su teme tribine “Dijete i ja”.

Stoga vas pozivamo u petak, 10. veljače, u 19 sati u kino “Borak” da svojim dolaskom poslušamo kako kao roditelji možemo preventivno djelovati i usmjeriti našu djecu na pravi put, priopćilo je roditeljsko vijeće Druge osnovne škole Široki Brijeg.

(www.jabuka.tv)


3 komentara

  • Bravo, samo ovo treba uvesti kao obavezno predavanje a ne da dođe ko želi. Jer je sve ovo s modernom tehnologijom otišlo predaleko. Djeca su ispred roditelja puno previše u tome naprednija. A cilj svega i jeste “zarobljavanje i ispiranje” mozgova. Je li već kasno???

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.