Široki Brijeg: Humanitarni koncert duhovne glazbe “Pomozimo zajedno!” – Jabuka.tv

Široki Brijeg: Humanitarni koncert duhovne glazbe “Pomozimo zajedno!”

Povodom obilježavanja 5. godišnjice osnivanja, Humanitarna udruga “fra Mladen Hrkać” organizira humanitarni koncert duhovne glazbe “Pomozimo zajedno!” u suradnji s Franjevačkim samostanom i župom Uznesenja Blažene Djevice Marije iz Širokoga Brijega.

Koncert će se održati u četvrtak, 22. lipnja, na platou ispred crkve Uznesenja Blažene Djevice Marije u Širokom Brijegu s početkom u 20.00 sati.

Izvođači koji će ovom događaju dati doprinos izvedbama dobro znanih duhovnih skladbi su zbor Izvor, Alan Hržica, Đani Stipaničev, sestre Marija Husar Rimac i Ivana Husar Mlinac, fra Marin Karačić i Lucija Zovko.

Ovaj događaj će, uz 5. godišnjicu postojanja Udruge, obilježiti i veliko dostignuće i prekretnicu u njezinu radu i djelovanju – projekt izgradnje objekta “Dom fra Mladen Hrkać”. Dom će omogućiti besplatan smještaj, prehranu, prijevoz, administrativnu podršku i pomoć u nastavku školovanja za 220 osoba dnevno koje zbog liječenja u Zagrebu privremeno napuštaju svoja matična prebivališta u Hrvatskoj i Bosni i Hercegovini.

Koncert “Pomozimo zajedno!” je i prvi ovogodišnji događaj čiji prihod od dobrovoljnih priloga će biti usmjeren u fond Projekta “Dom fra Mladen Hrkać” u sklopu kojega će Udruga nastaviti djelovati i pružati pomoć.

Ulaz je slobodan, a svi posjetitelji će imati mogućnost dati svoje dobrovoljne priloge u donacijske kutije na info punktovima na samom mjestu događaja.

Koncert se održava pod visokim pokroviteljstvom hrvatskog člana Predsjedništva dr. Dragana Čovića, pod pokroviteljstvom Središnjega državnog ureda za Hrvate izvan Republike Hrvatske i pod pokroviteljstvom Grada Širokoga Brijega.

Realizacija navedenoga događaja ne bi bila moguća bez nesebične podrške i pomoći glavnih sponzora JP
Elektroprivreda HZ HB d.d. Mostar i JP Hrvatske telekomunikacije d.d. Mostar, navode iz Humanitarne udruge “fra Mladen Hrkać”.

(www.jabuka.tv)


1 komentar

  • Sve je to lipo, humanitarna udruga, humanitarnk koncert, humanitarno pivaju, humanitarno priloge dat! Ko je stvorio ideju o osnivanju udruge? Mogla bi i Crkva odreci se lemozina dok se to napravi!

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.