Mehmed Baždarević: Neki igrači nisu trebali postiti na dan utakmice

Izbornik reprezentacije BiH Mehmed Baždarević je gostujući na FACE TV govorio i o postu pojedinih reprezentativaca.

Odgovorajući na provokativno pitanje Senada Hadžifejzovića da li je bio problem što su neki naši igrači postili prije i na dan utakmice, Baždarević je rekao da on to ne podržava i, da se njega pitalo, oni nisu trebali postiti.

Baždarević je birao riječi u odgovoru, međutim njegove stavove muslimani nisu baš podržali pa ih većina u komentarima u bošnjačkim medijima naglašava kako je pogrešno tražiti izgovor za lošu igru u postu pojedinih igrača.

(www.jabuka.tv)


5 komentara

  • SRANJE REPREZETACIJA I DRŽAVA ISKLJUČITI IZ SVIH TAKMIČENJA PODIJELITI NA ENTITETE NETREBA ME NITKO SRAMOTITI BITI LJUDE A ČAK I IGRAJU SKUPA U KLUBU STO GODINA ZABRANITI KRETANJE IZ OVE VUKOJEBINE KADA PRIHVATE CIVILIZACIJSKE STANDARDE ONDA IH UKLJUČITI

  • Katastrofa od države i repke..koga vi zastupate ,pa jeli vama jasno da niste sami u ovoj zemlji mazluni jedni .Kažnjavate druge kad zvižde a vi urličete, zviždite ,psujete, izbijate zube..Znate što..jeb ite si svi m. ako mislite da to tako ide.Znate li vi da ima ljudi koji se ne odriču svoje zemlje i didovine bilo da su Nevesinjaci ili Širokobriježani..Čuj post..jadni ste ..Jeli to samo vaša BiH? I pitali se neko u tom Saraju da se ovako nešto dogodilo u Širokom šta bi bilo? Bi li možda krenuli trupama ovamo.A NA MEKO BI NA MEKO SIGURNO.

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.