Široki Brijeg: Ekološko natjecateljska akcija za ljepši okoliš

panorama široki brijeg

Udruga Inicijativa za Široki Brijeg ovo ljeto organizira akciju pod nazivom “Daj i ti svoj doprinos za zdraviji i ljepši okoliš”.

Ovakva akcija je jedinstvena i na ovaj način želimo potaknuti naše mlade na odgovorno ponašanje u prirodi.

Naša udruga organizira događaj dana 19.8.2017., subota, na Gradskom bazenu u Širokom Brijegu s početkom u 16h.

Vaš zadatak je sljedeći:

Organizirajte svoju ekipu, bilo to ekipa iz ulice, razreda ili slično. Prijavljujete svoju ekipu na dolje navedene brojeve.

Ekipa koja skupi najviše papira osvaja pobjedničko mjesto, a samim time i glavnu nagradu. Svi ostali sudionici u ovom našem projektu će biti prigodno nagrađeni raznim sportskim rekvizitima koje smo pripremili.

Sva količina papira koja bude skupljena ide poduzeću „Duga“ iz Biograca. Poduzeće posjeduje najmoderniji reciklažni centar i na taj način svi zajedno možemo dati svoj doprinos ovom projektu.

Na Gradskom bazenu biti će organizirano veliko druženje za sve sudionike, uz razne igre i natjecanja, pod budnim okom naših članova. Također, pozivamo sve roditelje na druženje, da zajedno sa svojom djecom daju potporu ovoj akciji, priopćila je Udruga Inicijativa Široki brijeg.

Svaka ekipa se obavezno mora prijaviti, a to može učiniti na brojeve telefona:

063/477-895; 063/327-847

(www.jabuka.tv)


3 komentara

    • O kakvoj placi ti govoris jadna ti majka.Sve popljuvat sta god se dogada u ovom gradu.Sta bi ti da se svi zabijemo u kuce i ne izlazimo nikako.Svaka cast na ovoj akciji treba vise ovakvih stvari u gradu.

  • Na Kočerinu se smeće kupi samo 2 puta mjesečno za isti novac za koji se po gradu kupi 2 puta tjedno ili 8 puta mjesečno.I mi ćemo organizirat bacanje smeća po gradu i to po glavnim ulicama a ne po kontejnerima, jer ako je čovik pristojan i odloži vreću kod kontejnera neke babetine graknu ko vrane s prozora.Jeli ga bolje ostavit u kontejner ili bacat po putu ocijenite sami. Eto Sliškoviću novi ravnatelju ,malo razmisli jeli korektno ljudima koji uredno plaćaju odvoz 17 KM dovoljno samo 2 puta odvozit smeće mjesečno na ovoj žegi.Pa usmrdi se i ucrva čovječe..Ako je, bujrum što kažu Federalni pertneri..ali bogami nije.

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.