Široki Brijeg će u prvoj utakmici ipak ugostiti Ordabasy

Iako je današnjim ždrijebom prva utakmica prvoga pretkola Europske lige trebala biti igrana u Shymkentu (Kazahstan), došlo je do promjene.

UEFA je obavijestila klubove o rezultatima ždrijeba te o promjenama domaćinstva tako da će momčad Širokoga Brijega u prvoj utakmici prvoga pretkola Europske lige biti domaćin kazahstanskom predstavniku na Pecari.

Prva utakmica na rasporedu je 29. lipnja, a uzvrat 6. srpnja, priopćeno je iz širokobriješkoga premijerligaša.

(www.jabuka.tv)

20 komentara

  • BOLJE TAKO.DA JE IGRANO KOD NJIH NAKANTALI BI ŠIROKI SA 5 KOM I NA PECARI NEBI BILO 100 GLEDATELJA.OVAKO ĆE SE SINJSKI MULIN BRANIT I NA PECARI I BIT ĆE PREZADOVOLJAN SA 0.0 A IMAT ĆE TREMU I DOŽIVLJAJ KAO DA JE BAERN DOŠAO.ŠTA ĆE JAZAVAC ON JE TRENIRAO MISEC DANA SPLIT GDJE NA TRIBINE JEDVA STANE 200 LJUDI.TU JE BIO MISEC DANA I DOBIO NOGU U STRAŽNJICU ŠTO MU I DOLIKUJE.

  • Da neki drugi donekle stručan i kao pojava čovijek trenira ekipu garant bi bio pun stadion.E da su Musa i Kokić na klupi.Ovako kada si svijestan ko vodi ekipu onda unaprijed znaš da nemožeš viditi igru već mučenje jadne lopte.I od ovih igrača što sada imaju Musa i Kokić bi složili i uigrali ekipu.Ovako koga doć gledati kad unaprijed znaš da nemaš šta viditi.Ja sam garant da će sinjski stručnjaci napustiti pecaru do prvog kolinja dana kada svinje odlaze.od svinja imamo bar neku korist a od ovog otpada vidit ćemo samo sramotu.

    • Upravu si,al mislim da ce kazahstanci ispostovat blagdan svetog Petra pa nam nece lansirat 4 lagana komada u mrezu

      • čuj ti nafaka.to je baš dobar bosanski film.ti trebaš znati da nije musa kriv zbog ispadanja od maltežana jer se ta utakmica morala izgubiti odnosno ispasti.nogomet je takav i kako uprave klubova kažu.

  • ja san tek nedavno otkrio šta je internet pa vas sve zajebajen, sa lajanjem na sablića i pričama kako nam feal sve kupuje, mada i ja znam da nije feal svemoguć, ako Široki prođe kazahstance, ja ću opet isto pričati, bez obzira što sad serem da će fasovat nekoliko komada, jbg nisam uračunjiv. Pozdrav i gigantu s čerigaja SMUKU koji je isto nedavno otkriJo internet

Komentiraj: