Široki Brijeg će odigrati sedam pripremnih utakmica – Jabuka.tv

Široki Brijeg će odigrati sedam pripremnih utakmica

Nogometni klub Široki Brijeg objavio je plan zimskih priprema.

Zimske pripreme počet će u ponedjeljak, 11. siječnja 2021. godine kada će šef stručnog stožera Toni Karačić sa svojim suradnicima izvršiti prozivku raspoloživog kadra i isti upoznati s detaljnim planom priprema.

Program individualnih treninga igrači će dobiti početkom Nove godine.

Uvodni i završni dio priprema za proljetni dio sezone bit će odrađeni u klupskom kampu Musa-Karačić na Blatu. Dio priprema predviđen za regeneraciju, ako bude povoljna epidemiološka situacija, momčad s Pecare odradit će u Makarskoj.

Tijekom zimskih priprema planirano je odigravanje sedam kontrolnih utakmica.

Za sada je dogovorena utakmica protiv FK Tuzla City, koja će biti odigrana 13. veljače 2021. godine na jednom od sportskih terena u Hercegovini te glavna provjera protiv FK Željezničar. Ista će biti odigrana tjedan dana kasnije na Grbavici. U slučaju nepovoljnih vremenskih prilika mjesto odigravanja bit će promijenjeno, objavio je klub na službenoj Facebook stranici.

📌 Plan zimskih priprema 2021.

Zimske pripreme momčad NK Široki Brijeg počet će u ponedjeljak, 11. siječnja 2021. godine…

Objavljuje NK Široki BrijegSrijeda, 30. prosinca 2020.

(www.jabuka.tv)


3 komentara

  • Siroki je jedna izuzetno jaka ekipa i moze igrati i bez pripremni utakmica.Zeljeznicara ce pobjedit jer zeljo kad igra protiv njih je slab na njih.Ne trebaju sirokom ni pojacanja jer su izuzetno jaki kad igraju sa zeljom i zrinjskim.

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.