Široki Brijeg bogatiji za još jedan klub

Sportska obitelj Širokog Brijega dobila je najmlađeg člana. Riječ je o Taekwondo klubu Široki Brijeg koji je s radom počeo krajem kolovoza te su već krenuli su upisima.

Taekwondo je korejska borilačka vještina koju mogu trenirati svi uzrasti, od male djece od pet godina pa do odraslih, a ujedno je i olimpijski sport.

”Ciljevi rada Taekwondo kluba Široki Brijeg su razvijanje, omasovljenje i unaprijeđenje taekwondoa na području Širokog Brijega, suradnja sa školama i sa Sportskim savezom Grada Širokog Brijega, te drugim taekwondo klubovima, sudjelovanje na natjecanjima koje klub organizira sam i na drugim natjecanjima i naravno osiguranje neophodnih uvjeta za stručni i pedagoško-odgojni rad u okviru kluba”, navode iz TK Široki Brijeg.

Taekwondo klub Široki Brijeg pokrenut je s puno entuzijazma, a planovi su veliki. Na treninzima se nudi rekreacija, pripreme za turnire, samoobrana.

”Pozivamo sve zainteresirane da dođu odraditi trening, jer će treninzi u rujnu biti besplatni za sve članove. Treninzi će se održavati u sportskoj dvorani Druge osnovne škole Široki Brijeg, a o točnim terminima ćemo sve zainteresirane obavijestiti uskoro”, priopćeno je iz novoosnovanog kluba.

(www.jabuka.tv)


3 komentara

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.