SIPA u Hercegovini uhitila tri osobe

Policijski službenici Državne agencije za istrage i zaštitu (SIPA) u srijedu su, u operativnoj akciji ”Kapak”, na području Mostara i Nevesinja pretresli objekte na dvije lokacije i uhitili tri osobe inicijala T.Đ. (1965), I.B. (1958) i V.J (1978).

Navedene osobe uhićene su zbog postojanja osnova sumnje da su počinile kazneno djelo iz članka 250. KZ BiH ”Organizirani kriminal”, u vezi sa kaznenim djelom iz članka 195. KZ BiH ”Neovlašteni promet opojnim drogama”.

Prilikom uhićenja kod spomenutih osoba pronađeno je i privremeno oduzeto oko 500 grama praškaste materije koja svojim izgledom asocira na opojnu drogu heroin, te drugi predmeti koji mogu poslužiti kao dokaz u daljnjem postupku.

Uhićene osobe sumnjiče se da su kao pripadnici organizirane kriminalne skupine tijekom 2015. godine vršili neovlašteni promet opojne droge heroin radi pribavljanja protupravne imovinske koristi. Nakon prikupljanja materijalnih dokaza i potvrđivanja osnovane sumnje, na prijedlog Državne agencije za istrage i zaštitu, Sud BiH i Tužiteljstvo BiH izdali su naredbe za pretrese i uhićenja koja su danas realizirana.

Uhićene osobe bit će privedene u službene prostorije SIPA-e u Istočnom Sarajevu, gdje će se nad njima izvršiti kriminalistička obrada, nakon čega će biti predane Tužiteljstvo BiH na daljnje postupanje, priopćeno je iz SIPA-e.

(www.jabuka.tv)

10 komentara

 • Uhvatili pet osoba,pa jeli ovo neka zajebancija.Ima ih u Mostaru stotine,a di je Međugorje,Široki,Ljubuški………

  • radim za policiju.ja i onaj sto vozi golfa 2 crnu zivi u kokrome a iz kjespolja je.vozilo auta bez tablica i možemo sto hoćemo…..eto sto ne kazete istinu ljudima.sve dilere treba hapsiti….i s njima pred sud……i zbogom

 • kad će geometri u zatvor ono što rade po našoj didovini je za ubit mislim na široki brig
  u 1986 god su uknjižili fiktivno 1300 parcela jozo musa A T A C O im sačuvao žig od SDK
  povezali se sa lopovima iz gruntovnice MIRO KRALJEVIĆ više je udario žigova za prenos zemlje
  u sudu od kada se to u sudu ne radI(rade notari)NEGO DOK MU JE TO BIO POSAO
  OVO UKNJIŽAVANJE U 1986GOD RADE SADA MI MISLIMO DA NAM JE ZEMLJA NA DIDU KAD ONI SVE PREPISALI POKVARENOM STRICU.BRATU SUSJEDU I UKNJIŽE U 1986GOD

Komentiraj: