Mourinho: Moramo zadržati najbolje igrače i pobjednički mentalitet

Menadžer Chelseaja Jose Mourinho izjavio je da mu je prioritet ovog ljeta zadržati najbolje igrače, ali je obećao tri pojačanja.

Nakon što su “Plavci” osvojili naslov prvaka Engleske, portugalski stručnjak želi zadržati pobjednički mentalitet ne praveći velike promjene u momčadi.

Uz dvođenje zamjene za Didiera Drogbu želi napraviti konkurenciju u napadu, ali mu je glavni cilj odpuprijeti se konkurentskim momčadima koje žele uzeti njegove najbolje igrače, prenosi “Goal”.

”U ranijim sezonama bio sam sretan kada prodamo neke igrače, čak i one dobre, ali ove sezone neću biti sretan ako prodamo najbolje tako da nam je prvi izazov zadržati ih”, kazao je Portugalac za “Mirror”.

Zadržati Hazarda, Matića, Ivanovića, Diega Costu i Fabregasa, to je prvi cilj. Mislim da nam trebaju tri nova igrača – napadač, jer nam odlazi legenda (op.a. Drogba), branič i veznjak da bismo dobili konkurenciju u momčadi. Moraju znati da netko čega na njihovo mjesto – sada su prvaci i moram zadržati svoj sustav rada. No, u osnovi želim zadržati iste igrače i donijeti stabilnost klubu,” dodao je Mourinho.

(Fena)

Komentiraj: