Sinoć počela najjača malonogometna liga MZ u Hercegovini

Utakmicom između MZ Kočerin i MZ Provo-Dobrič – Grabova Draga započelo je trinaesto izdanje MNL MZ Općine Široki Brijeg. Kočerin je u tom susretu u potpunosti deklasirao protivnika s visokih 8:1.

Nakon prve utakmice upriličen je prigodan program svečanog otvorenja lige koji su uveličale i uljepšale Mažoretkinje Široki, apsolutne prvakinje Bosne i Hercegovine. Na samom otvorenju nazočne je pozdravio Predrag Naletilić – Cobra, predsjednik Športskog saveza Općine Široki Brijeg, koji je pozvao momčadi mjesnih zajednica i navijače na fer i korektnu igru i navijanje tijekom održavanja lige. Ligu je otvorio općinski načelnik Miro Kraljević, ujedno i glavni pokrovitelj lige, dok je duhovni blagoslov udijelio fra Tomislav Puljić, novi širokobriješki gvardijan.

U preostalim susretima pobjede su upisale mjesne zajednice Graca i Turčinovića. Ciglana Gradac je priredila malo iznenađenje sigurnom pobjedom protiv Dobrkovića koji su nositelji skupine, dok su u posljednjem susretu večeri Turčinovići rutinski slavili protiv solidne momčadi Oklaja. (ABCportal.info)

Kočerin – Provo-Dobrič-Grabova Draga 8:1
Dobrkovići – Ciglana Gradac 2-4
Turčinovići – Oklaji 3:0

U utorak su na rasporedu sljedeći parovi:

20:00 Ljuti Dolac – Biograci
21:00 Trn – Privalj
22:00 Knešpolje – Izbično

mz_siroki_1

mz_siroki_2

mz_siroki_3

mz_siroki_4

mz_siroki_5

(www.jabuka.tv | Foto: Ivan Ramić)6 komentara

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.