Ljubušak pretukao nastavnicu jer mu kćerka ne mora ponavljati razred!

U ponedjeljak se u Vrgorcu dogodio brutalni fizički napad. Riječ je o bivšem policajcu koji je nasrnuo, počeo udarati i potom ošamario nastavnicu hrvatskoga jezika. Roditelj učenice osmog razreda je i gurnuo učiteljičina malodobnog sina koji je skočio majci u obranu. Sve to dogodilo se jer muškarac nije htio da mu kćer ne padne godinu

“Roditelj je bio nezadovoljan ocjenama svoje kćeri. S uspjehom koji je postigla ne bi mogla upisati ekonomsku srednju školu. On živi u BiH, prijavljen je u Vrgorcu i tražio je da mu srušimo dijete. Odbili smo, nakon čega nam je prijetio pa smo ga već prijavili policiji. Oni su učinili nešto ili ništa, ja to ne znam, ali on je u ponedjeljak, kada je vidio da mu kći nije “pala”, pokidao njezinu svjedodžbu, razbijao po školi. Demolirao je zbornicu, a potom napao kolegicu, samohranu majku, i njezina malodobnog sina”, ispričao je Ivo Klinac, ravnatelj škole.

Napad se dogodio oko 11 sati. Nasilnik je otišao iz škole, a nastavnica je napad prijavila policiji. Međutim, nakon što su nasilnika priveli i ispitali, policija ga je prijavila za kazneno djelo prijetnje. Pritvorili su ga i odvest će ga u općinsko državno odvjetništvo. Neslužbeno, napad je tako okarakteriziran jer nastavnica ni njezin sin nisu imali ozljeda. Ravnatelj tvrdi da su doživjeli šok i pod stresom su, pogotovo njezin drugi sin koji se skamenio dok se pred njegovim očima napad odvijao. Oštećenje tuđe imovine policija ne spominje. Na vrgoračkom blogu jedan djelatnik škole objavio je fotografije razbijenog inventara koje je sam snimio. Osim policiji, u školi tvrde da su nasilnog roditelja prije nekoliko tjedana prijavili i Centru za socijalnu skrb. Djelatnici škole očekuju da državne institucije istraže slučaj i kazne napadača. (Dalje.com)

(www.jabuka.tv)4 komentara

  • Umjesto da budala bude zahvalna sto mu dijete nije palo godinu, on mlati nastavnike po drugoj drzavi. Majmune jedan idi u ljubuski pa tamo provodi svoju silu. I onda se cudimo sto nas ne vole kad predjemo granicu. Pa tko zeli imati posla s ovakvim idiotima. I opet ce se zbog ovakvih divljaka generalizirati svi hercegovci. Sramota. Da smo pametni kad izadje iz zatvora trebali bi ga mi poslati u mostar ili zenicu na duplo duzu robiju. za primjer ostalima.

  • Pa, nek mu se objavi ime i prezime pa nek i njega ”preodgoje” malo susjedi Ljubusaci s obzirom kad je vec ”dokazao” da zna odgojiti dijete.
    I kad pocnem citati na ovim portalima ”sta se bune nastavnici, imaju place…”, bla bla, a tamo se jos trebaju s ovim debilima natezati, zivjeti u strahu i raditi pod grcom i jos se baviti i s neodgojenom djecom dan za danom, i to sve za mizeriju od place.

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.