Sin tajkuna poručio radnicima: ‘Nećete dobiti povišice, ja ću dobiti Bugatti’

Tinejdžer, sin rumunjskog tajkuna poručio je 7.000 ljudi koji rade u kompaniji njegova oca kako neće dobiti povišice jer on želi novi Bugatti.

Kada su odvjetnici tvrtke oca osamnaestogodišnjeg Victora Micule dobili parnicu na sudu s rumunjskim ministarstvom financija, zbog koje tvrtki iz državne riznice moraju isplatiti 64 milijuna funti bahati je mladić na Facebooku poručio: ‘Nećete dobiti povišice, ja ću dobiti Bugatti.’

Njegov plan da kupi Bugatti jedan je u nizu skandala koje je izazvao. Nedavno su ga kritizirali kada je Ferrari provozao pješačkom zonom kako bi svoju djevojku odvezao do draguljarnice.

Razmaženi Victor poznat je po tome što se jednom u školu u Rumunjskoj dovezao helikopterom, jer je htio duže spavati kod kuće. Sada naslovnice medija puni još bahatijim izjavama, piše Mirror.

Njegov otac Viorel pokušao je ovo objasniti kazavši kako se novac dobiven u parnici mora vratiti u tvrtku. ”Moramo koristiti novac kako bismo platili trenutačni poslovni trošak. Pokušali smo ovo riješiti na prijateljski način, ali država nije zainteresirana i čini se kako ćemo morati ponovno na sud. Trebali smo taj novac imati još prošle godine, ali kao rezultat toga što ga nismo dobili, pretrpjeli smo velike gubitke. Ovakve situacije uvijek idu u korist državi. Država može uzeti što god želi kad god to želi te mogu blokirati bilo koju kompaniju”, pokušao je Viorel opravdati mušičavog sina.

Mladić pak često puni rumunjski medijski prostor svojim razmaženim prohtjevima. Na maturalnom ispitu pojavio vozeći skupocjeni Ferrari te je rekao reporterima koji su čekali ispred škole u Oradeai na zapadu Rumunjske, kako ima ‘samopouzdanja te je spreman’.

Ferrari je potom odvezao vozač, a sat vremena kasnije iz škole je izašao namršteni Micula te je brzo ušao u Mercedes koji ga je čekao, a on je kasnije izbačen iz škole jer je prepisivao, piše Mirror, prenosi Dnevnik.hr.

”To mu je bila posljednja prilika da maturira jer je već bio pao jedan ispit. To pokazuje da vam novac ne može kupiti sve. Ali mislim da to neće utjecati na razvoj njegove karijere jer uvijek može dobiti posao kod svog tate”, komentirao je tada jedan Miculin školski kolega.

Micula će naslijediti bogatstvo svoga oca Viorela Micule, koji je sagradio poslovno carstvo sa svojim batom blizancem Ioanom, u turizmu, nekretninama, medijima i industriji.

Početkom prošle godine rekao je kako želi u samostan kako bi molio i pronašao mir od pritiska kojeg osjeća zbog maturalnih ispita, ali je razljutio one koji su meditirali kada ga je u dvorište samostana spustio helikopter.

Sada će, čini se, dobiti Bugatti.

(Agencije)3 komentara

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.