Silovao djevojku i sve snimio

Zagrebačka policija potvrdila je da je 25-godišnja djevojka prijavila silovanje. Radi se o muškarcu koji je ranije osuđen na 15 godina zatvora zbog ubojstva iz koristoljublja.

Policiji je rekla da ju je u stanu u Trešnjevci, 3. na 4. kolovoz silovao 39-godišnji muškarac. Kako piše Novi list, radi se o njezinom dečku koji je silovanje i snimio.

Međutim, u policiji nisu željeli reći ništa o navodnoj snimci silovanja, ali su potvrdili da im je otprije poznat. Osumnjičeni 39-godišnjak je, kako su potvrdili u policii, bio na obradi te je protiv njega podneseno posebno izvješće Županijskom državnom odvjetništvu.

Osumnjičeniku je 5. kolovoza određen istražni zatvor od mjesec dana, zbog opasnosti od bijega, opasnosti od utjecaja na svjedoke i opasnosti od ponavljanja djela, potvrdila je za Dunja Pavliček, glasnogovornica Županjskog državnog odvjetništva u Zagrebu.

On je, potvrdili su u Županijskom državnom odvjetništvu, već bio osuđen za ubojstvo iz koristoljublja na 15 godina zatvora 1999. godine. Sudskim je vlastima poznat i po nekoliko teških krađa.

(www.jabuka.tv)

1 komentar

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.