Silno je želio sina pa su se odlučili na peto dijete. Pogledajte reakciju kad je doznao spol bebe

Samo da je živo i zdravo... To će ponavljati svaki roditelj u iščekivanju djeteta. No, jedan je muškarac otac četiri djevojčica, od kojih najstarija ima 16 godina, a najmlađa godinu dana. Toliko je silno želio sina da se sa suprugom odlučio na još jedno dijete jer je bio uvjeren da će to dijete biti -muško.

Njegova supruga ostala je trudna s petim djetetom, a kada je doznala spol, okupila je obitelj u svom domu kako bi im priopćila vijest. Suprug je sa strepnjom očekivao informaciju, a onda je doznao da će on, u njihovoj uskoro 7-članoj obitelji, i dalje biti jedini muškarac.

Njegova reakcija nasmijala je mnoge, ali i potaknula jako mnogo negativnih komentara zbog njegove reakcije. Prozvali su ga na Facebooku ispod objavljene snimke njegove reakcije, a onda se u jednom trenutku javila jedna od njegovih kćeri koja je napisala da je njihov otac jako brižna i pažljiva osoba i da se itekako veseli novoj bebi.

On je po prirodi šaljivdžija, piše kćer, i navodi da iako nije sin, otac se veseli i još jednoj kćeri.

(www.jabuka.tv)


6 komentara

 • ovo mora da je neki naš lik, samo u nas se još gleda na takve stvari, tj u nas i očito u još par zabiti na svijetu…ja imam 2 kćeri i nadam se još barem jednoj…ako bude muško nema veze (nek je zdravo i živo) al volio bi još jednu kćerku….

 • Ma da ko u svijetu negdje tamo je to drugacije…
  Bas mi je drago da je ovo prikazano jer su svugdje na svijetu muski isti i reagiraju slicno ili isto..
  Cast onim muskim koji odglume da im je svejedno mada u konacnici kceri znaju biti povezanije s ocevima a sinovi s majkama.
  Mislim da je ovaj covjek u biti jako sretan zato sto ima toliko kceriju..
  Vidjet ce vremenom

  • Nisi u pravu, nemam šta i zašto lagati, ja se nadam i 3 kćeri, a ako bude sin, kažem, hvala Bogu šta se može nek je živ i zdrav

 • Imala sam 2 sina,a kad sam treći put rodila kćer,muz je bio oduševljen.Slikanje u bolnici,pokazivanje…ma ono čista radost.Čovjek je bio sretan sto ima i muške i zenske djece.I ja sam se osijećala “potpunije”.Poslije smo dobili još jednog sina i on je naša “maza”.Sve ih jednako volimo i uvazavamo!Samo zatucani ljudi mogu razlikovati djecu po spolu.Najvaznije je da su zdravi,ali zabavnije je kad ima i cura i dečki u istoj obitelji.No ,mi ne odlučujemo,naše je da prihvaćamo otvorena srca!

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.