Sigurnosne dlakave najlonke

Sigurno se svaka žena barem jednom osjećala nelagodno dok se usred noći sama vraćala iz kasnog izlaska. Neke možda nisu imale ništa za samoobranu, neke su sigurno imale suzavac, no sigurno nitko do sada nije kao sredstvo za samoobranu koristio ono čega se dosjetila – a tko drugi nego – Kina!

Doduše, to je više nešto što djeluje preventivno kako do napada potencijalnih silovatelja ne bi ni došlo, nego što je sredstvo za samoobranu. Dakle, Kinezi su osmislili dlakave najlonke! Jako dlakave, po cijeloj svojoj površini. Namjera genijalnih izumitelja bila je odvratiti napasne muškarce prividom iznimno neprivlačnih ženskih nogu.

No nisu Kinezi jedini koji su osmislili inovativnu odjeću protiv silovanja. Indijci (statistički podaci govore kako se silovanje u Indiji dogodi svakih 20 sekundi) rade na razvoju donjeg rublja koje bi imalo funkciju elektrošokera koje bi nasilnika moglo šokirati preko 80 puta. Koliko god nam se ovakve ideje na prvu činile luckaste, zapravo bismo trebali biti zahvalni što se realiziraju, a tragično je što potreba za njima postoji.

Nas zanima – biste li vi bili spremni odjenuti nešto takvo?

(www.jabuka.tv)3 komentara

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.