Severinina priča digla Fejs na noge: “Ti si moćna, drugim ženama su sva vrata zatvorena”

Nakon što je Severina u ponedjeljak večer u RTL Direktu progovorila o borbi za skrbništvo nad sinom Aleksandrom s bivšim suprugom Milanom Popovićem te otkrila da je zbog stresa izgubila dijete dobiveno umjetnom oplodnjom, društvene mreže su preplavile reakcije na njezine riječi, piše Index.hr.

Dok su tako mnogi Severini u komentarima na njezinom službenom Facebook profilu pisali poruke podrške, bilo je i onih koji su primijetili nešto drugo.

(www.jabuka.tv)


11 komentara

  • Znam da je ovo stresno razdoblje za Severinu ali po mni se previse dize uzbuna radi ovog. Vani je jos tisuce zena koje se suocavaju s istim i nitko nista.

  • A dosta je je više 20 godina samo pravi žrtvu od sebe i traži sažaljenje za svoje grijehe.A i kako se oblači neprimjereno i godinama i statusu majke.
    Ma sa kakvim se problemima bore žene a ona samo ističe sebe koda je jefina na svjetu nepogrešiva i u pravu šta god radi.

  • Severina je najprije 3ljubavi svoje imala a sada nezna ni ona vise u toj sumi se izgubila,sada bi htijela biti Crvenkapica ali vuk davno pojeo baku.

  • Ne rađaju se djeca kad ti prahne u pedestoj kad si sve živo potabirila. Ucvilila tuđu dicu i ženu osramotila. Blamirala se i rugala Gospi i crkvi… A sve debelo naplaćivala. Ne možeš radit zlo a nadat se dobrom…Stigne te ono. Kad – tad. Nikad dosta pameti

  • Ipak se vise gleda pornic vec ove zavrzlame.Sevka je sevka, seva kako hoce i kad hoce samo neznom hoce li i dokle hoce.

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.