Severinina emotivna ispovijest: Jedno sam dijete izgubila, ali ovo nemam namjeru…

Popularna hrvatska pjevačica Severina Kojić u emisiji RTL Direkt kod Zorana Šprajca govorila je o svojoj teškoj borbi za skrbništvo nad Aleksandrom, sinom iz prvoga braka sa srbijanskm biznismenom Milanom Popovićem.

“Jedno sam dijete izgubila, ali ovo nemam namjeru izgubiti”, kazala je Severina u razgovoru sa Šprajcom.

Kako je pjevačica naglasila, svi problemi su počeli kada je ušla u ozbiljnu vezu sa svojim sadašnjim suprugom Igorom Kojićem.

“Nakon što sam izašla iz te veze, shvatila sam da me Milan psihički maltretirao. Prijetio je da će mi zagorčati život, ali mislila sam da je samo ljut. No, točka na ‘i’ bila je kad je kazao da će mi uzeti dijete. Da smo u Americi, rekao je da bi me zgazio”, ispričala je Severina, prenosi Slobodna Dalmacija.

S obzirom na njezine godine, Severina je ispričala kako su liječnici predlagali porod carskim rezom, ali Popović je inzistirao na prirodnom porodu i govorio: “Ne igrajte se Boga!”.

“Nakon što smo izašli iz rodilišta, tražio je od moga menadžera da kontaktira Gloriju i proda prve Aleksandrove fotografije za 50.000 eura“, rekla je Severina.

Severina smatra da su zakazali Centri za socijalnu brigu koji su se bavili slučajem.

“Kad Popović trinaest dana nije vratio dijete na adresu, ja sam apelirala na Centar. Oni su mi rekli da ja odem sama po dijete, ali ja sam bila u stanju u kojem se nisam smjela izlagati stresu. Bila sam na umjetnoj oplodnji i izgubila dijete”, požalila se Severina.

Nakon toga Severina se obrušila se sutkinju Veru Nikić i privremenu mjeru koju je donijela.

“Ovo nije prva nakaradna mjera sutkinje Vere Nikić. Prošle godine donijela je mjeru da Aleksandar četiri mjeseca ne ide u vrtić. Promrmljala je nešto i izbacila me iz sudnice”, ispričala je.

Psihijatrica Ana Vaništa Košuta se upitala hoće li Aleksandar postati “maleni kufer“.

“Ovo je najveća katastrofa za dijete za koje je važno da roditelji koliko toliko funkcioniraju. Posljedice za njega mogu biti katastrofalne, od mucanja, povlačenja u sebe i mnogih drugih ozbiljnih posljedica”, upozorila je psihijatrica.

Severina se osvrnula i na Milanov boravak u Zagrebu.

“Prema mojim informacijama, Milan je u vezi s jednom ženom u Zagrebu. Ne bih o njezinom imenu, ali ima dvoje djece, od sedam i pet godina, a moj Aleksandar se s njima druži. Ta se žena, prema mojim informacijama, razvela prije tri mjeseca. Njihov otac svoju djeua vidi svaki drugi tjedan, ona su ostala zaštićena, a pitam se kako moj Aleksandar na to nema pravo. Otkad je krenula borba za Aleksandra, mislila sam da je šutnja zlato. Sad je dosta, vrijeme je da progovorim”, ustvrdila je pjevačica.

 

(www.jabuka.tv)


7 komentara

  • Muka mi je od vasih komentara, sram vas moze biti. Meni bi srce puklo kad bi mi neki oduzeo djecu zato suosjecam s severinom…nitko nema pravo majci oduzeti djecu jedino u slucaju kad su djeca u opasnosti od majke ali koliko vidim severina stvarno voli svoga sina i bori se za njega kao lavica… Ne daj svoga sina seve, Bog nek ti je na pomoci… A ti popovicu pokrij se da te ne vide, kretenu jedan sta glumis, gade mi se takvi kao ti!!!!!

  • Nije svaka koja rodi dostojna imena “majka”.Uhvatila srpskog bogataša samo da je oplodi.Koliko je trajao brak?Razvlači jadno dijete po novinama,objavljuje slike sa nekih putovanja,a onda dadilja preuzima.A za to vrijeme majka snima spotove koji graniče s pornićima.Pjeva o opijanju kao da je to pozeljno i preporučljivo.Ma baš lijepo i poučno!Pa onda malo na tv šmrc,šmrc..bla,bla…Ja nisam Severina,samo sam majka.Prava majka gleda interes djeteta,a ne svoj!Gade mi se ovakve osobe,licemjeri i ulizice!

  • Mislim da su oba roditelja jednaka i da imaju isto pravo na djete.Mislim da je razlika jedino u tome sto je gledaniji pornic od Seve vec bi bio od Milana da ga snimi.Iskreno receno(postovanje malom andelu jer nije birao majku) Sve je ona vise vec majka….

  • Draga moja,a dali si mislila na djecu svojih ozenjenih ljubavnika kad si se vuc
    ala sa ozenjenima.Kako si posijala,tako ces i pozanjati.Bumerang.Moli boga kad ti djete odraste i kad ti vidi remek-djelo sa Lucicem,da te se ne odrekne.

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.