Severina: Grašo mi je rekao da izgledam kao da sam izašla iz friteze

Severina je za hrvatske medije otkrila da je u teškim trenucima spašava humor.

Unatoč svemu što joj se događa u životu na privatnom planu, Severina je profesionalac i kad zapjeva, netko neupućen teško bi iščitao da se ova majka bori za starateljstvo nad svojim sinom, piše Klix.ba.

E, baš su me to i moji ukućani pitali. Pošto sam ovaj tjedan provela u ponedjeljak na kaznenom sudu, utorak na općinskom sudu, srijedu na socijalnom, četvrtak kod doktora, evo danas na nagradama, sutra imam koncert i onda se to tako ponavlja. Mislim zabavno je, zanimljivo, kazala je za InMagazin.

Sve što joj se događa u proteklih 11 godina, kako kaže, mnogi bi htjeli pretočiti u film ili predstavu.

Tarik bi htio raditi predstavu, ali ja sam mu rekla “Moraš napraviti neko reality kazalište”. Jer ne može predstava biti stalno ista zato što je materijal sve svježiji i samo se događa i događa. Možda neka serija, ali u nekoliko sezona koja će trajati do kao…ne znam…ne znam koja ima najviše sezona u serijama. Santa Barbara, navela je.

Pjevačica je potom istakla kako je humor nešto što svima i uvijek olakšava teška životna razdoblja.

Treba biti humora! Humor nas je održao, njemu hvala, mi smo doma jako duhoviti. Pronalazila sam se u raznim pjesmama ovdje – “Mama ljubila morona”, dodala je u svom stilu.

Ona je potom istaknla da dobro podnosi i šalu na svoj račun. Ovog puta kolege su se šalili na njezin wet look.

Rekao mi je Grašo da izgledam kao da sam izašla iz friteze…, volimo se počastiti s vremena na vrijeme, otkrila je, prenosi Klix.ba.

(www.jabuka.tv | Foto: Sanjin Strukic/Pixsell)

2 komentara

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.