Hit komedija “Tražim muža” u utorak pred mostarskom publikom

Sjajna glumica Jelica Brestovac sa svojom hit komedijom pred mostarsku publiku stiže u utorak od 20:00 sati u veliku dvoranu Hrvatskog doma herceg Stjepan Kosača.

Za mostarsku publiku sada slobodno mogu kazati da je i moja. Drugi put doći u Mostar sa istom predstavom, za mene je doista jedna velika sreća. To znači da se ostvario dobar kontakt s publikom. Moja sjećanja su predivna.

S obzirom na veliki broj ljudi koji su bili prisutni prošle godine, nije se gubilo na interakciji, naprotiv. S obzirom da sam sama na sceni, interakcija je ono što je jako važno u ovoj predstavi, koja koliko zavisi od mene, toliko i od publike.

Moram biti korak ispred s obzirom na to da se prilagođavam i da budem spremna na odgovore i reakciju publike. Ovo je tema koja je vrlo prihvatljiva za širu publiku, sve generacije, jer se radi o muško-ženskim odnosima u kojoj se svi mogu pronaći. Očekujem puno smijeha i dobru zabavu“, kazala je Jelica Brestovac uoči izvedbe u Mostaru.

Odlazak na predstavu idealan je poklon pred Valentinovo za nju i njega. Svaka žena će prepoznati sebe u nekom od likova koje glumi Brestovac, a svaki muškarac će poželjeti da baš ON bude “TAJ”.

Monolozi su vrlo duhoviti, a cijela predstava protkana je glazbom i plesom, kao važnim faktorom zavođenja. Ulaznice se mogu kupiti u utorak, 13. veljače do 18 sati na info pultu Mepas Malla i online.

Preostale ulaznice u prodaji će biti i na ulazu u dvoranu od 19:30 sati.

(www.jabuka.tv)

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.