SEKS UTROJE ZA STAN I HRANU: Prostitucija u oglasima za izdavanje stanova u Sarajevu

„Sve što tražim zauzvrat jeste seks! A biće nam super, vjeruj mi! Šta tebe uzbuđuje, nadam se da nisi sramežljiva? Još kad bi i neku koleginicu nagovorila da zajedno stanujemo, provod bi nam bio zagarantovan! I da znaš, nisam perverzan…“

Ovim riječima bukvalno nas je zasuo stanodavac koga smo pozvali zbog nesvakidašnjeg oglasa objavljenog ovih dana u elektronskom izdanju „Super oglasa”.

Radi sve, čak i kuha

U oglasu se djevojkama nedvosmisleno nudi besplatno stanovanje u četvorosobnom stanu sa dva kupatila i tri balkona, kao i korišćenje kablovske televizije i interneta za – druženje s muškarcem.

Zaintrigirani dijelom koji se odnosi na „druženje”, odlučili smo da provjerimo o čemu se konkretno radi. Čim smo rekli da zovemo povodom oglasa, muški glas je bez razmišljanja poručio da ponuda još važi i da je seks jedino što traži zauzvrat!

– Mala, imam ogroman stan sa fantastičnim pogledom, a živim sam! Ako pristaneš da stanuješ sa mnom, nećeš se pokajati! Imam odlična primanja, hraniću te čime poželiš! Nećeš imati nikakvih specijalnih obaveza, osim da me seksualno zadovoljavaš i povremeno kuhaš i peglaš! Ako ne voliš kućne poslove, nije problem – kuhaću ja – euforično je „izbiflao”, a onda je slijedilo iscrpno objašnjenje o tome šta i kako voli u seksu… (presrs.ba)

(www.jabuka.tv)

3 komentara

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.