Sedam trikova s kojima će žene uvijek privući pozornost muškaraca

Svaki muškarac ima svoj tip idealne žene.

Ipak, postoje neki mali potezi koja će privući njegovu pozornost bez obzira na tjelesne adute, prenosi Magazin.novosti.rs.

1. Kada žena grize usne

Mnoge studije su pokazale da su usne jedan od prvih djelova tijela koje muškarci primjećuju na ženama, a pogotovo ako su namazane crvenim ružem. Grickanje usana još je jedan ziheraški potez da se njegove oči usmjere na ovaj dio tijela. Riječ je o potezu koji je istovremeno ranjiv i zavodljiv.

2. Kada žena prekriži gole glatke noge

Glatkoj koži može odoljeti rijetko koji muškarac, a pogotovo ako žena prekriži noge u suknji koja ih razotkriva. Dakako, efekt će biti još veći ako to učini spontano.

3. Kada žena ima visoku pundžu

Muškarci su ljubitelji duge kose, ali vole i visoke pundže koje razotkrivaju delikatne uši i vrat. Dakako, isti maštaju o trenutku kada će dama raspustiti kosu. Taj potez smatraju vrlo intimnim i sviđa im se.

4. Pogled preko ramena

Tajanstveni pogled preko ramena ima snažan utjecaj na muškarce. Ne čudi što su filmske dive u prošlom stoljeću pozirale upravo na ovaj način kada su promovirale svoje projekte.

5. Kada žena razotkriva svoja gola ramena

Suptilno obnažena ramena na ženi kod muškaraca bude poriv da je štite bez obzira nosi li ona majicu predimenzioniranog okovratnika ili formalniju koktel haljinu. Gola ramena tjeraju muškarce na zagrljaj i bliski kontakt.

6. Kada žena hoda samouvjereno u štiklama

Neke žene ne vole štikle, a druge ne mogu zamisliti dan bez njih. Muškarci vole kada dame hodaju u njima na samouvjeren i samopouzdan način.

7. Kada se žena smije iskreno i s guštom

Muškarci ne vole kada se žene smiju njihovim šalama “na silu“. Štoviše, osvojit će ih dama koja izražava svoje emocije bez ikakvih ustezanja.

(www.jabuka.tv)

1 komentar

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.