“Sedam sati”: Afrodizijak povučen jer je bio predjelotvoran

SX Energy Natural Power afrodizijak
Zambijska tvrtka prekinula je proizvodnju pića koje reklamira kao snažan afrodizijak pošto se korisnik u Ugandi požalio na srčanu aritmiju i erekciju koja je, prema njegovu mišljenju, trajala malo predugo.

Prekinuli smo i proizvodnju i distribuciju te otvorili internu istragu, objavila je tvrtka Revin Zambia Ltd.

Piće komercijalnog naziva SX Energy Natural Power omiljeni je afrodizijak u Zambiji, ali i susjednim državama. Reklamira se kao piće za poticanje spolne moći i sadrži prirodne ekstrakte biljaka đumbir i tongkat, a za obje je poznato da imaju afrodizijačka svojstva.

U Lusaki se piće popularno i nedvosmisleno naziva “sedam sati“, ali za jednog Uganđanina to je ipak bilo malo previše. Nakon konzumacije afrodizijačkog napitka požalio se na palpitacije, hladan znoj i erekciju u trajanju šest sati zbog koje se zabrinuo.

Ugandska agencija za lijekove analizom je utvrdila da piće sadrži i sildenafil, molekulu slavne Viagre, pa je vlada naredila zapljenu svih količina pića i objavila upozorenje stanovništvu.

No, vlasnik zambijske tvrtke ustraje na kvaliteti svog proizvoda za koji tvrdi da sadrži isključivo prirodne sastojke pa poručuje: U Zambiji sa SX Energy Natural Power nismo nikad imali nikakvih problema.

(Hina)


1 komentar

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.