Hrvat nakon nesreće u Austriji: Spasila nas je krunica iz Međugorja

Hrvat Ivo Ivić (49) iz austrijskog Westendorfa kod Kufsteina, doživio je prometnu nesreću u kojoj se na njegov automobil srušilo stablo.

Nesreća se dogodila u srijedu oko 23:55 sati, na lokalnoj cesti Tiroler koja vodi od Kufsteina prema Kirchbichlu. Ivić se vraćao kući u Westendorf. S njim u automobilu su bili supruga i prijatelj.

Zbog teških vremenskih uvjeta, Ivić je vozio malom brzinom. Odjednom se pod težinom snijega odlomilo stablo i srušilo se na prednji dio automobila 49-godišnjeg Hrvata. Na sreću, nitko nije ozlijeđen.

Ivo Ivić je za Fenix-magazin otkrio što se događalo u trenutku nesreće.

Bili smo u šoku. Grane stabla probile su vjetrobransko staklo i komadi stakla su bili po cijelom autu. Čak su mi cipele bile pune stakla. Od siline udarca sam udario glavom u automobil. No, na sreću nitko nije ozlijeđen. Bili smo prestravljeni, ali vjerujem da nas je spasila krunica iz Međugorja koju stalno držim u automobilu, kaže Ivić.

Ivić je uvjeren da je njega, njegovu suprugu i prijatelja spasila krunica iz Međugorja

Ivić, njegova supruga i prijatelj izišli su iz automobila i pozvali policiju i vatrogasce koji su došli za nekoliko minuta.

Pitao sam ih kako su tako brzo uspjeli stići te su mi rekli da su na toj dionici ceste imali dojave o nekoliko nesreća i polomljenih stabala. Mi smo imali sreću što smo izišli neozlijeđeni, kaže Ivo Ivić koji je podrijetlom iz Kotor Varoši, ali već dugi niz godina živi u Austriji.

(www.jabuka.tv)


25 komentara

  • E moja Vicka.Gospa je najprije intervenirala kad je tvojoj majci dopustila da te donese na ovaj svijet kako bi uživala u Božjim plodovima. A sad opet mora intervenirati kako bi spasila tvoju dušu koja je zatrovana od grijeha.A mi koji vjerujemo moliti ćemo se za tebe i zagovarati spas tvoje duše kod Blažene Djevice Marije.Majke Milosrđa i dobrote.

  • Slušaj Dino!
   Postoje drugi Muslimanski portali na kojima možeš komentirati svoje bolesne stavove i koji će tolerirati tvoje ateističke ili agnostičke stavove ali ovaj portal je katolički i na njemu imaju mjesta samo oni koji vjeruju kako Blažena Djevica Marija Majka Milosrđa i dobrote čuva i štiti one koji joj se utječu u teškim trenucima.Jesi li shvatio izrode roda muslimanskog?

 • Ako imaju krunicu iz Međugorja što su onda zvali policiju i vatrogasce? Mogla ih je krunica i ugrijat i odšlepat, a policija i vatrogasci su mogli ići tamo gdje su zaista potrebniji.

  • Za Elmera!
   Ti si Elmere jad i čemer jer praznina tvoje duše ti ne dozvoljava prihvatiti ljubav Majke Božje Kraljice Hrvata,zapravo majke svih nas,svih onih koji je ljube i zazivlju u najtežim trenucima svog života. A kakva je to majka koja neće pružiti ruku djetetu koje je s ljubavlju moli i zove?A upravo je Blažena Djevica Marija Majka nad majkama koja svojoj djeci pruža utočište i zaštitu samo što tvoje prazno i hladno srce to ne osjeća,a bojim se kako nikada neće ni osjećati.

   • Ha, ha, ha, praznina moje duše? Imam ja četvero djece kojima dajem i ljubav i dušu i ne trebaju mi nikakve religijske fantazije.

    • Nemaš ti jadniče ništa. Jer sve što misliš da imaš tuđe je vlasništvo a ne tvoje. Jer davno je napisano:Onome ko ima daće se još, a onome koji nema uzeće se i ono što misli da ima.

   • Anonimni, također se pitaš: “A kakva je to majka koja neće pružiti ruku djetetu koje je s ljubavlju moli i zove?” Prošetaj se nekim dječjim odjelom u bilo kojoj bolnici i pogledaj svu tu patnju i bol djece koja umiru od leukemije ili neke druge opake bolesti. Da, zaista se pitam kakva je to majka? Za razliku od nje, ja i te kako imam empatiju prema patnjama drugih, pogotovo nevine djece koja još nisu ni počela živjeti, i kada bih samo imao moć kakvu navodno ima ta vaša “majka” niti jedno dijete na ovome svijetu ne bi patilo… I sad ti vjerojatno trebaš reći onu toliko ispraznu frazu: “Čudni su putevi gospodnji”

    • Jadni moj Elsmere! Blažena Djevica Marija pruža ruku svima koji je zazivlju i traže. No, jesi li se ikada upitao koliko njih zaziva i traži njenu milost. Jako malo jadni moj Elmere. A ti ćeš reći što su kriva jadna dječica koja pate a uopće se ne pitaš ima li itko moliti za tu dječicu? Osim toga ta Nevina dječica koja pate tek su putokaz tebi i takvima da mijenjate svoj život i okrene te se Bogu i tek će vam tada biti sve jasno i sve OSTVARIVO. Pozdrav i Bog ti prosvitlio tvoju mračnu pamet.

     • Čitajući ove tvoje infantilne komentare pitam se jesi li uopće odrasra zrela osoba ili samo dobro trolaš.

 • Hahaha, a sto ne bi bilo lakse da stablo uopce nije palo na auto? Zanimljiv taj big, prvo te uvali u sranje pa te spasi. Slava mu 😂😂😂

  • Jadni moj Ivane!Tebe samo možemo žaliti i preporučiti te u molitvu Blaženoj Djevici Mariji Majci Milosti koja ljubi i one koji joj se izruguju za razliku od tebe.

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.