Sedam kandidata u užem izboru za predsjednika Hajduka – Jabuka.tv

Sedam kandidata u užem izboru za predsjednika Hajduka

Nakon ostavke Marina Brbića Hajduk bira novog predsjednika, a Nadzorni odbor splitskog kluba objavio je danas kako je u uži izbor ušlo sedam kandidata.

Na natječaj za predsjednika Uprave HNK Hajduk Split prijavilo se dvadeset kandidata, od kojih je njih sedmero ušlo u uži krug i izabrano za testiranje.

Proces testiranja je trenutno u tijeku, a provodi ga profesionalna agencija za procjenu sposobnosti koja je izabrana kao najbolja između tri agencije koje su svojim ponudama sudjelovale u ovom procesu.

Nakon provedenog testiranja, dobit ćemo najuži krug kandidata koji će biti pozvani na razgovore s Nadzornim odborom i detaljno predstavljanje. Proces odabira planira se dovršiti do kraja tekućeg mjeseca, a o svim najnovijim informacijama javnost će biti pravovremeno obaviještena, piše u priopćenju s Poljuda.

(www.jabuka.tv)


3 komentara

  • Otišao Brbić, doći će neki novi Brbić. I još će se čekati 30 godina da Hajduk bude prvak. Navijač sam Hajduka, ali nisam zatupljen. Hajduk je klub kojim upravljaju uličari i kriminalci, orjunaši i Jugoslaveni. Ne može se tako naprijed, niti optuživanjem svagoga živa za neuspjehe, samo ne tražiti krivce u vlastitim redovima. Ovo sam davno shvatio, ali drugi (oni koji bi trebali) nisu. Jedino je jedan dio Torcide normalan, svi ostali oko kluba su tupi i ne misle dobro Hajduku. Ja toliko.

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.