Schalkeov nevjerojatan potez izazvao bijes navijača

Njemački prvoligaš Schalke 04 se u četvrtak ispričao svojim navijačima zbog neosjetljivog i osobnog pitanja postavljenog u formularu kojim traže povrat novca za ulaznice za utakmice koje nisu mogli gledati zbog pandemije koronavirusa

Jedno od pitanja u formularu je zašto žele svoj novac natrag.

Njemačka Bundesliga je bila prekinuta na više od dva mjeseca zbog pandemije koronavirusa i prvenstvo je nastavljeno pred praznim tribinama od 16. svibnja kako bi se sasvim umanjio rizik od zaraze.

Klubovi su ponudili svojim navijačima povrat novca ili kupone za kupljene ulaznice, a brojni vlasnici godišnjih ulaznica u Njemačkoj odlučili su ne tražiti povrat novca pružajući tako financijsku potporu klubovima za koje navijaju.

No, Schalke je otišao korak dalje tražeći od navijača da navedu točan razlog zbog kojeg traže povrat novca i da to potkrijepe odgovarajućim dokumentima.

Zašto tražite povrat novca? Objasnite svoju tešku situaciju i ako je moguće priložite odgovarajuću dokumentaciju, stoji u formularu.

To je odmah izazvalo bijes navijača zbog čega se Schalke naknadno ispričao.

Nitko ne treba prilagati dokumente i nitko neće biti kontroliran, objavio je klub priopćenje isprike.

U formularu za navijače Schalke je upotrijebio vrlo osobne i neosjetljive izraze. Zbog toga se cijeli klub ispričava navijačima. Mogli smo i trebali smo se izraziti drugačije.

Osim financijskih problema, Schalke je suočen i s lošim rezultatima nakon što nije pobijedio ni u jednoj od zadnjih 11 utakmica i trenutačno se nalazi na desetom mjestu u prvenstvu, javila je Hina.

(www.jabuka.tv)


Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.