Sastanak: Državljanima Katara omogućiti vlasništvo nad nekretninama u BiH

Predsjedavajući Predsjedništva Bosne i Hercegovine Bakir Izetbegović primio je u srijedu veleposlanika države Katar Sultana Al-Khatera.

Tijekom razgovora istaknuto je da dvije prijateljske zemlje imaju dobru bilateralnu saradnju, kao i da ima prostora da se ona intenzivira, naročito na polju ekonomije, priopćeno je iz Predsjedništva BiH.

Ambasador Al-Khater naglasio je veliku zainteresiranost investitora iz Katara da nastave s ulaganjima u Bosnu i Hercegovinu. Posebno se to odnosi na projekte iz oblasti zdravstva, poljoprivrede i obrazovanja.

Istaknuo je da postoji obostrani interes da se uklanjaju administrativne prepreke za državljane Katara koje se odnose na vlasništvo nad nekretninama u Bosni i Hercegovini.

Rješenje bi, kako je naglasio, moglo biti u recipročnim odlukama, koje bi državljanima Katara omogućila ista prava u Bosni i Hercegovinu kakva imaju državljani BiH u Kataru.

Izetbegović je Al-Khatera upoznao s aktualnom situacijom u Bosni i Hercegovini i izrazio nadu da će prijateljski odnosi dviju država biti dodatno produbljeni, prenosi Fena.

(www.jabuka.tv)


4 komentara

  • Čuj reciprocitet?pa bakire j.ti mater svoju kako te nije sram..ko će u kataru kupit od bosanaca nekretninu..nitko osim tebe.Đubre jedno ti misliš da si mudar pidmećući kukavičije jaje opet.Treba ovu jebenu usranu zemlju razdilit pod hitno pa ti u svim djelu daj zemlju i još ženu da je guze .Stoko jedna pitaš li ti druga dva naroda za mišljenje o tome.

  • Imamo mi Hrvati još uvijek našeg člana predsjedništva, ito velikog Hrvata, najvećeg. Di je on? On preko Dodika daje Rusima hrvatski dio

  • Pogledajte ovog Bakira facu. Sretan ko kad sirotinjsko dite ugleda lizalo.Koji je ovo majmun to nigdje nema.Neka je idiot ,samo ne nama i Srbima.Neka daje zemlju di je njegov narod pa će vidjet što im je uradio za vrlo kratko vrijeme. Ali ,on kontrolira sve gore ,pa tako oni i njihovi mediji ni jednom riječju nisu spomenuli palež dvije kuće Hrvatskih povratnika u Vitezu od prije pet dana.Nisu ni jednu riječ napisali o godišnjici strijeljanja dva fratra u Fojnici, o ubojici kojeg je njegov usrani ćaća pomilovao. Pomilovao za strijeljanje ,halooo? Ne znam što još trebaju uradit da se odjelimo od njih.Katastrofa.

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.