Sarah Čerkez snimila Alma Ras kolekciju za jesen/zimu 2015.

Krajem srpnja, Alma Ras tim boravio je u prelijepom ambijentu hotela Termag na Jahorini gdje su snimali nove kolekcije za predstojeću sezonu.

”Kolekcijom za jesen/zimu Alma Ras ostaje dosljedna sebi i želji da svojim kupcima pruži nešto novo, moderno, ali prvenstveno udobno i kvalitetno. Situacije u kojima se žene svakodnevno nalaze, poput snenog ispijanja kave u omiljenoj pidžami ili pripremanja za posao i izlazak u neodoljivom i udobnom donjem rublju koje će istaknuti njihovu ženstvenost, nadahnuće su za izradu udobnih modela od najfinijih materijala, jer ponekad naš izgled zapravo odražava ono što nosimo i osjećamo direktno na svojoj koži”, navodi Ivona Krezić iz tvrtke Alma Ras.

Dodaje kako će pored klasičnih linija, u kolekciji jesen/zima Alma Ras predstavit bezvremenske komade koji će se savršeno uklopiti u svaki dnevni i večernji outfit.

Ova modna tvrtka je angažirala bh. manekenku Sarah Čerkez za zaštitno lice Alma Ras kampanje jesen/zima 2015.

”Zbog posla u inozemstvu vrlo malo vremena provodim u Sarajevu i tada obično odmaram. Rijetko sam ovdje zbog poslovnog angažmana, jer je malo brendova koji ovako ozbiljno pristupaju snimanju i predstavljanju kolekcije, stoga sam ovaj poziv za ponovnu suradnju prihvatila sa velikim zadovoljstvom. Sa kompanijom Alma Ras sam surađivala prije nekoliko godina i presretna sam što se suradnja nastavila. Imaju predivno i jako udobno donje rublje i spavaći program, čemu je najbolji dokaz što i na visokim temperaturama na kojima snimamo u njihovim proizvodima se osjećam svježe i lijepo, jer je sve rađeno od prirodnih materijala” rekla je Sarah Čerkez.

Hotel Termag odličan je prostor za predstavljanje zimske kolekcije jer detalji poput kamina i punog drveta, pružaju toplu i ugodnu atmosferu pravog doma.

Pored ženske kolekcije snimljena je i kolekcija muškog brenda Manners. Proizvodi čija udobnost nije slučajnost, krojevi koji su provjereni, te jednostavno održavanje i zagarantirano zadovoljstvo pri nošenju, karakteristike su koje najbolje opisuju novu kolekciju za modernog muškarca.

(www.jabuka.tv)

Komentiraj: