Samsung S8 ima mogućnost pretvoriti se u računalo

Samsung predstavlja DeX, dizajniran za poboljšanje produktivnosti za profesionalce u pokretu ujedno umanjujući potrebu nošenja više računalnih uređaja

Kompatibilan s Galaxy S8 i S8+ uređajima, Samsung DeX pruža iskustvo korištenja stolnog računala, zasnovano na Android operativnom sustavu, koje omogućava korisnicima jednostavan pristup aplikacijama, uređivanje dokumenata, pretraživanje interneta, gledanje video zapisa, odgovaranje na poruke i još mnogo više, izravno s pametnog telefona na većem zaslonu uz uporabu tipkovnice i miša.

Samsung DeX pruža ultimativne mogućnosti za produktivnost. Njegovo u potpunosti redizajnirano Android korisničko sučelje je optimizirano za upotrebu s tipkovnicom i mišem te uključuje mnogobrojne, po veličini podesive, prozore, kontekstualne izbornike i inačicu internetskog preglednika za stolna računala, prenosi CroPC. Ključna suradnja s tvrtkama Microsoft i Adobe omogućavaju kompatibilnost uređaja SamsungDex s Microsoft Office i Adobe mobilnim aplikacijama, uključujući Adobe Acrobat Reader mobile i Lightroom, omogućavajući funkcionalnosti poput onih na stolnom računalu i korisničko sučelje koje je prethodno bilo nedostupno na pametnim telefonima. Za sve profesionalce u pokretu i organizacije koje zahtijevaju pristup aplikacijama u Windows operativnom sustavu, Samsung DeX omogućava korisnicima daljinski i siguran pristup virtualnim radnim pločama kroz partnerska rješenja, uključujući Citrix, VMware i Amazon Web Services.

Kako bi počeli raditi korisnici jednostavno umetnu svoj Samsung pametni telefon u DeX stanicu, koja povezuje pametni telefon s monitorom kompatibilnim s HDMI kablom, i bilo kojom tipkovnicom i mišem koji podržavaju povezivanje putem Bluetooth-a, USB-a ili RF-a.

– Pametni telefon je postao središnje mjesto za modernog profesionalca u pokretu, i kada drže prezentaciju ili uređuju dokumente na daljinu, Samsung DeX pruža mogućnost učinkovitog rada koristeći samo svoj pametni telefon. Razvili smo Samsung DeX imajući na umu profesionalce koji su stalno u pokretu, dajući im praktično i fleksibilno iskustvo stolnog računala – izjavio je Injong Rhee, tehnički direktor poslovanja mobilnih komunikacija tvrtke Samsung Electronics, te dodao – Budući da dijele našu viziju u izgradnji izvrsnosti u mobilnoj produktivnosti, suradnja s partnerima poput tvrtki Adobe i Microsoft bila je ključna u razvoju uređaja Samsung DeX. Uz Samsung DeX, poslovni korisnici mogu biti sigurni da su njihov pametni telefon i podaci zaštićeni Samsung Knox sigurnosnom platformom ugrađenom u pametni telefon. Samsung DeX redefinira ono što pametni telefon može učiniti kako bi održao radnike u pokretu produktivnima.

Dok je spojen s DeX stanicom, pametnim telefon je zaštićen Samsung Knox sigurnosnom platformom. Za dodatnu sigurnost, korisnikovi mobilni podaci neće biti preneseni s uređaja na stolno računalo. DeX stanica pruža povezivost koju profesionalci traže, uključujući dva USB 2.0 utora, Ethernet, USB tip-C priključak za struju i ventilator za hlađenje. Dodatno, DeX stanica sadrži Adaptive Fast Charging (AFC) tehnologiju za brzo punjenje Samsung pametnog telefona dok je spojen. DeX stanica će biti dostupna diljem svijeta zajedno s Galaxy S8 pametnim telefonom, a postoji i mogućnost prodaje ta dva uređaja u paketu, ovisno o regiji.

(www.jabuka.tv)

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.