Samo u BiH: Umjesto mobitela dobio komad drveta

Mladić iz Šipova prijavio je 22. kolovoza Policijskoj postaji u toj općini da je putem internet stranice “Pik.ba” s osobom koja mu se predstavila kao E.H. iz Maglaja, dogovorio zamjenu telefona, ali umjesto telefona dobio je komad drveta.

”Oštećeni je brzom poštom poslao svoj telefon i novac, a umjesto telefona u paketu koji mu je posao E.H. pronašao je komad drveta. Materijalana šteta iznosi oko 500 KM”, priopćeno je danas iz CJB Banja Luka.

Policijski službenici u koordinaciji sa Okružnim tužiteljstvom Banja Luka poduzimaju mjere i radnje na rasvjetljavanju ovog kaznenog djela prevare, identificiranju i procesuiranju izvršitelja.

Iz CJB Banja Luka upozoravaju građane da budu posebno oprezni kod poslovanja posredstvom internet oglasnika, prvenstveno oglasnika “Pik.ba” putem kojeg je, kako se navodi u priopćenju, u posljednje vrijeme zabilježen znatan broj izvršenih kaznenih djela prevara, na način da umjesto dogovorenog proizvoda dobiju drugi proizvod neznatne vrijednosti.

Također, pozivaju osobe koje su bila oštećene, na isti ili sličan način, da podnesu prijavu najbližoj policijskoj postaji ili pozivom na “122”.

(Fena | Foto: Ilustracija)

3 komentara

Komentiraj: