ŠAMARANJE NS BiH: Pokrenut postupak protiv Širokog i Zrinjskog!

Disciplinska komisija Nogometnog saveza BiH, pod predsjedavanjem Gorana Kosorića, na sjednici održanoj danas u Sarajevu, rješavala je disciplinske predmete iz svoje nadležnosti, priopćeno je iz NS BiH.

Prvi čovjek Olimpica, Nijaz Gracić kažnjen je novčanom kaznom od 500 KM zbog neprimjerenih izjava u medijima, zbog komentiranja suđenja u medijima kažnjena je i Slavija – novčanom kaznom od 1000 KM. Disciplinska komisija je zbog kršenja kodeksa ponašanja s 500 KM novčane kazne kaznila i trenera Slobode, Darku Vojvodića. Od NK “Široki Brijeg” očekuje se očitovanje povodom komentara o suđenju.

FK “Željezničar”- kažnjen je novčanom kaznom od 3000 KM zbog propusta u organizaciji utakmice protiv Borca; HŠK “Zrinjski” dobio je novu novčanu kaznu, ovaj put od 1000 KM zbog propusta u organizaciji utakmice protiv GOŠK-a; NK “Široki Brijeg” istim iznosom je kažnjen zbog zbog propusta u organizaciji utakmice sa Sarajevom.

Mirsad Bešlija, nogometaš Željezničara, zbog grubog prekršaja počinjenog na utakmici protiv Borca kažnjen je s čak pet utakmica neigranja u prvenstvu i/ili Kupu BiH.

Na kraju priopćenja se dodaje kako je protiv odgovornih osoba NK Široki Brijeg pokrenut disciplinski postupak zbog omalovažavanja Odbora za normalizaciju i povjerenstava NS BiH i komentaranju rada komisija saveza!

(Bljesak.info)

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.