Šaljiva snimka prikazuje trik pitanja ”prijave” za bh. vizu

Na društvenoj mreži TikTok objavljen je videozapis koji na urnebesan način prikazuje kako izgleda “prijava” za vizu BiH.

Par koji glumi da je podnio zahtjev odgovara na niz “trik pitanja” poput toga što se nalazi u svakom zamrzivaču u BiH i koji je glavni uzrok smrti Bosanaca.

Snimak nazvan “Apliciranje za bosanskohercegovačku vizu” prikazuje par koji je stigao na razgovor te moraju odgovoriti na niz pitanja.

Službenica koja im treba dodijeliti vizu prije svega pali cigaretu i započinje ispitivanje.

Kako se ovdje kaže pušenje nije dozvoljeno?, upitala je dok muškarac odgovara: To se ne govori u Bosni, na što službenica kaže: Točno!

@kathi.daniela there are some tough questions when you apply for a Bosnian visa… @Nermin Numa Numic Thank you @Foil Arms & Hog for the inspiration! #immigration #bosnia #bosniantiktok #funnyvideos #expatlife ♬ original sound – Kathi | expat life& travel🇧🇦

Što Bosna najviše izvozi?, upitala je ponovo mladi par, a žena je spremno odgovorila: Mlade obrazovane ljude.

Kazali su i da se u svakom zamrzivaču u bosanskom domaćinstvu nalazi Coca-Cola boca s rakijom, a točno su odgovorili i na pitanje tko drži svu moć u bosanskom društvu kazavši: Mahaluše.

Koju sentimentalnu stvar stare bosanske žene čuvaju u svojim kućama, upitala je službenica, a odgovor je glasio: Njihove sredovječne sinove. 

Za glavni uzrok smrti u BiH označili su propuh, a za nacionalni sport ispijanje kave.

Unatoč tome što su na sva pitanja točno odgovorili na kraju su odbili popiti čašicu rakije što je skoro presudilo da ne dobiju vizu. Međutim, muškarac je pripremio mito te su na kraju ipak dobili dobrodošlicu u BiH.

(www.jabuka.tv)

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.