Sajam poslova 2022. održat će se u utorak u Mostaru

Studentski zbor Sveučilišta u Mostaru u suradnji sa Hrvatskom gospodarskom komorom (HGK) organizira Sajam poslova 2022, koji će biti održan u utorak, 22. ožujka, s početkom u 11:00 sati u holu amfiteatra Sokrat.

Ovo je treći put da se Sajam sezonskih poslova organizira u Mostaru. Sajam će biti organiziran kao susret između studenata i poslodavaca gdje se studentima nastoji olakšati pronalazak sezonskog posla, priopćili su organizatori.

Cilj Sajma poslova 2022. je povezati poslodavce koji se susreću s problemom nedostatka radne snage, ponajprije u sezoni, sa studentima koji imaju uvjete i želju za sezonski rad.

Studentski zbor svakodnevno radi na poboljšanju životnog standarda za studente. Stoga, kada su nam prišli sa ovom super idejom da spojimo naše studente i njihove buduće poslodavce odmah smo se prihvatili posla organizacije Sajma poslova 2022. U studentskom zboru smatramo da je ovo jedan od naših boljih projekata jer direktno spajamo studente sa poslodavcima, a sigurni smo da kvaliteta naših studenata na budućim poslovima neće ostati nezapažena. A to smo dokazali samim tim što ovaj event organiziramo po treći put, govori Daniel Prgomet glasnogovornik Studentskog zbora SUM.

Na Sajmu poslodavci će imati priliku predstaviti djelatnosti iz kojih dolaze i svoje potrebe za radnom snagom, dok će studenti biti upoznati sa svim uvjetima koje traže poslodavci i izravno dobiti potrebne informacije. Svaki student koji želi lakše pronaći sezonski posao trebao bi posjetiti Sajam poslova 2022.

Budući da smo svjedoci sve češćeg nedostatka radne snage, pogotovo u sektorima turizma i ugostiteljstva, HGK i Županijska komora Split predložili su ovaj događaj s ciljem kako bi pomogli mladoj populaciji pri rješavanju ovakvih i sličnih problema, priopćili su iz Studentskog zbora Sveučilišta u Mostaru.

Na samom kraju pozivaju sve zainteresirane studente kao i ostale osobe da posjete Sajam poslova 2022., u utorak u vremenu od 11:00 do 14:00 sati.

(www.jabuka.tv)

1 komentar

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.