Sajam knjiga i sportski turniri na Danima Zbora Sveučilišta u Mostaru

Dok po prvi puta na Danima zbora, studenti  polako razgledavaju Sajam knjiga, počele su prijave i za sportske turnire. Premda sajam, koji možete razgledati u razdoblju od 8 do 16 sati, u predvorju amfiteatra filozofskog i ekonomskog fakulteta, traje sve do petka, u ovom tjednu bit će još aktivnosti.

Tako će se u srijedu, 8. svibnja, održati još jedan mali sajam, odnosno predstavljanje svih studentskih udruga koje djeluju pri Sveučilištu, te časopisa koji studenti izdaju u sklopu svojih fakulteta. Pozivi na ovaj sajam poslani su svim srednjim školama u Mostaru, a dobrodošli su is vi zainteresirani studenti. Sajam će početi u 10 sati, te trajati do podneva.

Što se tiče škole crtanja i tečaja informatike, prijave su završene, no ukoliko volite fotografirati, natječaj za najbolju fotografiju je otvoren sve do 27. ovog mjeseca.

Za one koji više preferiraju sportske aktivnosti, trenutno se mogu prijaviti na malonogometni i stolnoteniski turnir te teniski turnir, te jednodnevna natjecanja u tavli, šahu, kuglanju.

Prijave za malonogometni turnir su do petka, 10.5, na mail: [email protected]o.ba, ili u uredu Zbora. Turnir počinje 13.5., i traje sve do završetka Dana zbora. U prijavama je potrebno navesti: naziv momčadi/ fakulteta/ udruge, popis igrača i brojeve indeksa, te kontakt odgovorne osobe.

turnir_sveuciliste

Teniski turnir, pod nazivom „Babolat open“, traje od 27.-31. svibnja, a prijave traju do 22. na mail: [email protected] .  U prijavi je potrebno navesti broj indeksa, telefona te fakultet.

Što se tiče jednodnevnih turnira, održat će se od 13.- 17.5., a  informacije su sljedeće:
–    Stolnoteniski turnir: prijave kod Tonija Vranjića 063 334 816, nagrade za prvo mjesto 150, drugo 100, treće 50 KM
–    Natjecanje u tavli i šahu: prijave na broj Damira Muse, 063 849 465 nagrade za prva mjesta su 50 KM
–    Natjecanje u kuglanju, prijave na mail [email protected], te  uredu Zbora do 13.5.

(www.jabuka.tv)

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.