Sajam domaćih i tradicionalnih proizvoda u Mostaru

Jednodnevni sajam na kojem će udruge, tvrtke, zadruge i OPG-ovi izlagati i prodavati svoje poljoprivredne proizvode održat će se u četvrtak, 24. rujna, na Šetalištu Nikole Šubića Zrinskog preko puta parka Zrinjevac u Mostaru od 10:00 do 18:00 sati.

Cilj ovog sajma je promocija domaćih tradicionalnih proizvoda s područja Hercegovine i poticaj domaćim proizvođačima hrane i poljoprivredno-prehrambenom sektoru u BiH,

Sajam je jedna od aktivnost projekta kojeg financira Projekt razvoja tržišne poljoprivrede FARMA II, koji je petogodišnji program podrške poljoprivredi u BiH, financiran od Američke agencije za međunarodni razvoj USAID i vlade Kraljevine Švedske.

Prethodni projekti provedeni kroz FARMA II pomogli su poljoprivrednicima BiH da povećaju prodaju i izvoz pojedinih kultura i prehrambenih proizvoda te će i ova izložbeno-prodajna manifestacija podržati male proizvođače iz Hercegovine.

Organizatori ovog sajma su REDAH i Udruga Referalni centar Branitelj/Borac “Zadrugar”, priopćeno je iz Asocijacije za ekonomski razvoj REDAH Mostar.

(www.jabuka.tv)


Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.