Safet Sušić ostaje izbornik još dvije godine

Izvršni odbor Nogometnog saveza Bosne i Hercegovine na današnjoj sjednici u Sarajevu odlučio je potpisati novi ugovor s dosadašnjim izbornikom Safetom Sušićem.

Sušiću je ugovor istekao 1. srpnja, a danas je odlučeno da potpiše novi dvogodišnji ugovor, odnosno do kraja europskog prvenstva 2016. u Francuskoj.

‘Odlučili smo nastaviti našu suradnju. Ja sam rekao da će biti teško jednog dana otići iz ove reprezentacije, a taj trenutak još nije došao. To će sačekati barem još dok prođu predstojeće kvalifikacije za Europsko prvenstvo u Francuskoj 2016’, kazao je novinarima Sušić nakon sastanka s čelništvom NS BiH.

Reprezentacija BiH kvalifikacije će otvoriti devetog rujnana domaćem terenu protiv Cipra.

Sušić je dodao kako će kvalifikacije za EP ipak biti veoma zahtjevan posao.

‘Neće biti nimalo lako. Nakon Cipra imamo tri veoma teške utakmice protiv Walesa, Belgije i Izraela’, podsjetio je Sušić najavivši istodobno ‘pomlađivanje’ reprezentacije, te kako će u njoj biti mjesta ‘samo za momke koji se ponašaju kako treba’.

Sušić kaže kako je iznimno zadovoljan i sretan što će nastaviti raditi s ljudima u NS BiH koji su mu dali čvrstu potporu dodavši i kako očekuje da će igrači s kojima bude radio izboriti plasman na predstojeće EP i da će tamo ostvariti bolji rezultat od onoga u Brazilu.

Predsjednik NS BiH Elvedin Begić novinarima je rekao kako je iznimo zadovoljan odlukom o nastavku suradnje sa Sušićem.

‘Izražavam zadovoljstvo Saveza što nastavljamo suradnju sa starim-novim izbornikom i uvjeran sam da ćemo sa Safetom Sušićem kao starim-novim selektorom nastaviti kontinuitet uspjeha kojega smo imali plasmanom na Svjetsko prvenstvo i u novim kvalifikacijama za Europsko prvenstvo’, kazao je Begić.

(Bljesak.info)

Nema komentara

  • ČIM MU JE DAO PODRŠKU BOJNIK HVO I NORMALNO STRUČNJAK ZA NOGOMET INAČE JE JEDVA PREKO VEZE DOŠAO DO DIPLOME TOKARA ZALJUBLJENIK U B i H BIVŠI TAJNIK ŠIROKOG BEVANDA NEMA SUMNJE DA OSTAJE IZBORNIKOM TAKAV FANATIK I ZALJUBLJENIK REPRENZETACIJE B i H A PREDHODNO JE OSUNEĆEN I JELI VAM ONDA ČUDNO DA VAM HELEZ NEISPLAĆUJE INVALIDNINE BILI STE POD NJEGOVOM KOMANDOM U HVO A SADA I NJEGOVOM KOMANDOM U B i H TKO VAM JE KRIV ŠTO SE NEZNATE OKRETAT KAKO BURA PUŠE

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.