SABLAZNO: Dječak se sjeća svog prethodnog života – sve dokazano!

Cameron, otkad je s dvije godine počeo pričati, svojoj obitelji prepričava kako je izgledao njegov život s prijašnjom obitelji , tvrdeći da je živio na otoku Barri, a njegova priča se nije mijenjala kroz tri godine, nego je samo postala detaljnija.

Maleni dječak Cameron MaCaulay iz Glasgowa čvrsto vjeruje u život poslije smrti! Naime, on se još kao dvogodišnjak počeo prisjećati svog prethodnog života na udaljenom škotskom otoku Barra, na kojem je, kako tvrdi, živio u “bijeloj kući” s mamom i tatom te s troje braće i sestara.

Cameron je svojoj sadašnjoj majci objasnio kako je “pao kroz rupu” i došao k njoj, a u posljednje vrijeme mališan je sve uznemireniji tvrdeći da mu nedostaje njegova prethodna obitelj.

Nitko od nas ga nikad nije odveo tamo. Isprva se nismo brinuli, ali on je postajao sve zabrinutiji zato jer je daleko do svoje obitelji na Barri“, ispričala je majka Norma.

Odgajateljici u vrtiću Cameron je pričao kako je u bijeloj kući imao tri kupaonice, a da u stanu u Glasgowu ima jednu. Kad bi govorio o drugom tati Shaneu Robertsonu, rekao je da je umro jer nije “pogledao na obje strane“, misleći vjerojatno da ga je udario automobil. Zapravo, otkad je počeo govoriti mališan je pričao o svom ranijem životu – uvijek istu priču, no s vremenom sve detaljniju.

Zapanjujući rezultati

O ovom nevjerojatnom fenomenu reinkarnacije, kojeg je proučavao psihijatar Ian Stevenson, koji tvrdi da je u istraživanjima s djecom otkrio 2.500 pozitivnih slučajeva reinkarnacije, već smo pisali nedavno. Podsjetimo, Stevenson je otišao u mirovinu 2002. godine, umro je pet godina poslije, no njegova istraživanja nastavio je psihijatar Jim B. Tucker pa se tako zabrinuta Norma zajedno s 5-godišnjim Cameronom obratila upravo njemu. Pošli su putem Cameronovih iskaza i došli do otoka Barre, gdje su otkrili zapanjujuće rezultate.

Na Cameronu sam vidjela oduševljenje. Sletjeli smo na plažu baš kako je rekao. Rekao mi je i kako misli da bi se “stara” mama i ja dobro slagale. I tad me pitao vjerujem li mu sada“, priča Norma.

S Cameronom je posjetila i povjesničara, koji im je rekao da je obitelj Robertson doista postojala i da je 70-ih imala bijelu vikendicu. Kad su tamo stigli, razigrani dječak odjednom je postao tih i povučen.

Našli su sve detalje oko kuće kako ih je opisao. Uz pomoć odjela za stanovništvo našli su i Gillian Robertson, koja živi u Škotskoj i koja je ljetovala u bijeloj kući. U vrijeme kojeg se Cameron sjeća, Gillian je bila dijete i ona se također sjeća istoga psa kojeg on spominje u svojim pričama, ali tvrdi kako tada nije bilo Shanea Robertsona ni nekih smrti u obitelji.

Iako se većina Cameronovih sjećanja potvrdila, i dalje ne postoje odgovori na neka pitanja, a Cameron je počeo sve manje pričati o Barri.

Dokumentarac o “Dječaku koji je živio prije” pogledajte u nastavku:

[youtube id=”FaxJGWR86zM” width=”600″ height=”350″]

(www.jabuka.tv)

11 komentara

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.