Sa studentskog doma uklonjena ploča s imenom ratnog zločinca Radovana Karadžića

Ploča s imenom ratnog zločinca Radovana Karadžića na Studentskom domu na Palama uklonjena je u četvrtak.

Uklanjanje ploče uslijedilo je nakon što je Sonja Karadžić Jovičević, kćer Radovana Karadžića, na press konferenciji u Banja Luci izjavila da je krajnje vrijeme da se ime njezinog oca prestane zloupotrebljavati te da ploča s njegovim imenom na Studentskom domu na Palama treba biti sklonjena.

Dodala je da je nevjerojatno da se nakon pet godina od postavljanja te ploče i dalje vodi spor oko toga.

Politički je naivno i kratkovido vjerovati da je ta ploča stvarni razlog političkih događanja, ona je samo sredstvo. Nadam se da će uklanjanjem ove ploče biti stavljena točka na daljnje zloupotrebe imena moga oca i moje obitelji, istaknula je Karadžić Jovičević.

(Fena)8 komentara

   • Za razliku od ostalih Hrvatska je osudila mnoge svoje zločince. Neke čak možda i pogrešno da bi se dodvorila “međunarodnoj zajednici”. Što se tiče NDH tu nije niko ni mogao osudit nekog svog jer su partizani poubijali kompletnu rodbinu ako je neko bio na drugoh strani.

 • Puni džepovi oraha,dodo će sve napraviti da bi spasio guzicu ali će na kraju balade popušiti od onih koji ga i drže na vlasti

 • Salu na stranu, pojedini Srbi stvarno nisu normalni bez uvrede.
  Pa covjek pravosnazno osudjen do kraja zivota zbog zvjerstava za koje je davao dozvolu, cuj da nestane jedan narod..heej.
  Kakav debil moras biti da to podrzavas da ti je brat rodjeni. I još u Srebrenici heej ne daju djeci da uce jezik koji oni hoce, ovo je suludo. NIKAD ne osudjujem generalno jer bi bio neiskren prema svojim prijateljima Srbima, ali brate Srbstvo je izgleda nacin zivota a izvinjavam se to je ipak zaostalo cca 1700 godina. PRIZNATI SVE ZLOCINE I ZLOCINCE ALI NE PROPORCIONALNO JER TO NIJE MOGUCE NEGO koliko je bilo toliko je i Vozdra svi, onda pocinje suzivot, prosperitet i pomiremje, naravno svakom svacije.
  Pozdrav iz Sarajeva

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.